Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Ty mnie tu Biczyk nie montuj na 40 bo ja się nie dam forty dobry człowiek, złego słowa nie powiem
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Nie wtroncowywuj się! Interes będę miał do 40, więc cicho
Do biczyka też mam interes, muszę być miły dla obu
Ty lepiej swojego chłopaka Senseia pilnuj czy pracuje sumiennie czy znów dostawę szpinaku testuje w przerwie śniadaniowej
Uuuuu, to rozumiem. Kiedy się przeprowadzasz do Czikago?
trudne pytanie, logicznie wygląda over, ale Arka znalazła się w czarnej dupie, dzisiaj muszą zapunktować i pewnie będą uważać żeby na dzień dobry nie zostać skarconym, Piast też nie ruszy do ataku, więc tak na siłę to bym się skłaniał ku underowi
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
hmm ale ten over w Gdyni biorę, Arka u siebie średnio 3,5 gola,Piast na wyjeździe prawie 3. W przypadku Gdynian granie Stojanova ewidentnie mi się nie widzi,a tym bardziej po dwóch porażkach