paru tych sciganych bylo, nie wiadomo o jakiego chodzi
ja wiem nawet bez patrzenia w program o który chodzi "Nietykalni" z czym Ci się kojarzy większość z tym francuskim o murzynku i niepełnosprawnym a mi z tym De palmy
ja wiem nawet bez patrzenia w program o który chodzi "Nietykalni" z czym Ci się kojarzy większość z tym francuskim o murzynku i niepełnosprawnym a mi z tym De palmy
Nie dalej jak trzy tygodnie temu sobie obejrzałem. De Niro mistrzowska rola.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: rymoholik
Nie dalej jak trzy tygodnie temu sobie obejrzałem. De Niro mistrzowska rola.
Szejki reperuja budzet. Co sobie dorobia na wale to ich.
U siebie i tak z kmiotami odrobia wszystko.
150 melonów na s04 do przerwy postawione
W sumie to nie wiem czy malo czy duzo bo sie tym nie interesuje i nie sprawdzam.
Wiem jedno. Z roku na rok w sporcie jest coraz wiecej pieniedzy. I z roku na rok coraz bardziej nieprzewidywalne to gowno sie staje. Tam gdzie duza kasa tam i oszusci. Przoduje w tym nozna ale problem dotyczy juz prawie kazdego spirtu.
Szejki reperuja budzet. Co sobie dorobia na wale to ich.
U siebie i tak z kmiotami odrobia wszystko.
150 melonów na s04 do przerwy postawione
W sumie to nie wiem czy malo czy duzo bo sie tym nie interesuje i nie sprawdzam.
Wiem jedno. Z roku na rok w sporcie jest coraz wiecej pieniedzy. I z roku na rok coraz bardziej nieprzewidywalne to gowno sie staje. Tam gdzie duza kasa tam i oszusci. Przoduje w tym nozna ale problem dotyczy juz prawie kazdego spirtu.