wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Liverpool ładnie podskoczył,wiadomo skład taki sobie ale myślę że nie bez przyczyny cała wielka trójca siedzi w pogotowiu na ławce a nie w domu przy kominku.Powtórka też niemile widziana więc pewnie przy remisie to Klopp za długo czekać nie będzie. Jak tak porównuje skład Wolves do ich ostatniego meczu ligowego to też parę roszad więc chyba warto rzucić parę groszy na Kloppów
Kurwa, w Jadze takie czyszczenie składu, że zaraz może się okazać że właściwie nikt kluczowy nie odejdzie albo przejedziemy się na tym mydle i pod koniec okna pouciekają a my zostaniemy bez możliwości bo wszyscy już znajdą kluby
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: wHiTe_StAr
Liverpool ładnie podskoczył,wiadomo skład taki sobie ale myślę że nie bez przyczyny cała wielka trójca siedzi w pogotowiu na ławce a nie w domu przy kominku.Powtórka też niemile widziana więc pewnie przy remisie to Klopp za długo czekać nie będzie. Jak tak porównuje skład Wolves do ich ostatniego meczu ligowego to też parę roszad więc chyba warto rzucić parę groszy na Kloppów
Pół Europy ciśnie na Wolfy..nawet holenderka..glupio nie zagrać poolu, chociaż bramkę gospodarzy pobrałem w dublu