Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#726709 - 24/11/2006 15:20 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Quote:

Quote:

heh ja pierwsze co robie rano po imprezie,to nawet nie tyle sięgam po butelke wody,tylko po telefon,sprawdzając wybrane połączenia...:)

Mam to samo

Jak wyjdę z kolegami w miasto, to staram się w ogóle nie wyjmować telefonu a i tak mi się przytrafiają wiecznie głupie akcje. A to do kogoś nie zadzwonię, choć powinienem, a to do kogoś zadzwonię, choć nie powinienem Ciężko się wybiera numer w takim stanie, naprawdę można zadzwonić nie tam gdzie trzeba, czasem się nawet człowiek nie zorientuje

Najlepsze jest jak przychodzi po miesiącu billing Zawsze lubie sobie poczytć i popatrzeć na godziny połączeń. Jak widzę jakies połączenie o 2-3 to wiem, że to weekend.

Jaja są jeszcze jak oglądam wyciąg z konta.
Sobota wieczór:
20:00 Bankomat - wypłata 80 PLN delikatnie żeby było na pare piwek + coś zjeść + taryfa
ok. 23:30 Bankomat wypłata 100 PLN - zmiana planów idziemy na jakies balety a pieniądze już przpite a i kumpel chce porzyczyć na drinka
02:47 Wypłata - knajpa - 36 PLN - jakies drinki drinki
03:21 Wypłata - knajpa - 38 PLN - Kamikaze + drinka dla jakiejś białogłowej
4:30 Wypłata bankomat 40 PLN - żeby było na Piwko i na powrót

Echhh cięzkie jest to życie

Do góry
Bonus: Unibet
#726710 - 24/11/2006 15:41 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Quote:

Zastanów się Korver nad tym wszystkim poważnie, czy warto twojego poświecenia, wysiłku itp.

jestem na 100% pewien, że jest tego warta o miłości faktycznie nie może być mowy, ale jest to zdecydowanie najsilniejsze zauroczenie jakie przeżywałem

Do góry
#726711 - 24/11/2006 17:41 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
yacub Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/04/2005
Witam, pytanko do znawcow tematu
A wiec bedzie to 3 randka u niej w domu, myslicie ze wypada przyjsc z jakims winkiem badz likierem itp. Troche mi glupio bo laska moze pomyslec, ze "doping" mi jest potrzebny hmm moze inny upominek. Slodycze odpadaja panna trzyma linie. A znowu przyjsc z pustymi rekami troche nie teges.
Pozdro i udanego weekendu

Do góry
#726712 - 24/11/2006 18:12 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Kwiatek jakiś będzie wskazany jak najbardziej , proponuję różyczkę

Do góry
#726713 - 24/11/2006 18:22 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Quote:

A wiec bedzie to 3 randka u niej w domu, myslicie ze wypada przyjsc z jakims winkiem badz likierem itp. Troche mi glupio bo laska moze pomyslec, ze "doping" mi jest potrzebny hmm moze inny upominek. Slodycze odpadaja panna trzyma linie. A znowu przyjsc z pustymi rekami troche nie teges.

kup kwiatka, czerwone wino moim zdaniem tez by pasowalo

Do góry
#726714 - 24/11/2006 18:55 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Quote:

Jaja są jeszcze jak oglądam wyciąg z konta.
Sobota wieczór:
20:00 Bankomat - wypłata 80 PLN delikatnie żeby było na pare piwek + coś zjeść + taryfa
ok. 23:30 Bankomat wypłata 100 PLN - zmiana planów idziemy na jakies balety a pieniądze już przpite a i kumpel chce porzyczyć na drinka
02:47 Wypłata - knajpa - 36 PLN - jakies drinki drinki
03:21 Wypłata - knajpa - 38 PLN - Kamikaze + drinka dla jakiejś białogłowej
4:30 Wypłata bankomat 40 PLN - żeby było na Piwko i na powrót

Echhh cięzkie jest to życie

czy ja wiem czy takie ciezkie jezeli stac Cie zeby tyle sosu przepijac/rozbijac...

Do góry
#726715 - 24/11/2006 21:02 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
Jak się wygrywa sporą kasę , albo dobrzę zarabia to można sobie po hulać

Do góry
#726716 - 24/11/2006 22:14 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
nOcnY Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2004
Quote:

Jak się wygrywa sporą kasę , albo dobrzę zarabia to można sobie po hulać

no chyba, ze tak...

Do góry
#726717 - 24/11/2006 22:24 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
..a kto tak nei ma ? hahaha ...najgorsze jest wtedy jak jestem ostro pijany i mam w ręku telefon... wtedy to potrafie zdziałać cuda

ojj, nawet mi nie przypominaj gnacik Juz z telem miałem tyle akcji, tyle wpadek ale jakoś nie moge się odzwyczaić. Ostatnio jak byłem na imprezie i już trochę "pobawiłem", wyciągam tel a tu konfiskata Kolega schował i po wszystkim.
Następnego dnia mu oczywiście postawiłem

Do góry
#726718 - 24/11/2006 22:35 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adasiek Offline
stranger

Meldunek: 24/11/2006
Witam, moze ktos poradzi cos madrego : D

Ostatnimi czasy, przed polmetkiem, poznalem dziewczyne, ktora jak na poczatku mi sie wydawalo
jest 'zwyczajna dziewczyna'. Na imprezie minelismy sie kilka razy, ot i jakos zlecialo. Dziewczyna
chodzi do tej samej szkoly co ja, wiec sila rzeczy mijamy sie na korytarzach i wlasnie od tego
mijania, mowienia 'czesc', usmiechow, spojrzen zaczela mnie intrygowac. Po prostu ma w sobie to cos,
co mnie pociaga, i to bardzo. Kilka razy sie zdarzylo, ze przechodzac 'przypadkowo' obok Jej klasy,
czulem jak mnie 'obcina' wzrokiem. Niby nic, jednak to bylo cos innego. Albo mi sie wydaje albo
'cos' mogloby wyjsc z tej, jakze 'przypadkowej' znajomosci. Bez problemu moge miec jej numer telefonu,
adres, rozmiar buta czy Bog wie co tam jeszcze jest potrzebne. Teraz takie pytanie do Was - specjalistow
(pozdrawiam Pierniczek i spolka). Jak to najlepiej rozegrac, zeby zainteresowac dziewczyne, ktora nie jest
'pierwsza lepsza', nie chodzi mi o jakies znajomosci, typu 'zaliczyc i porzucic' czy co tam jest teraz w 'modzie'.

Pozdrawiam

Do góry
#726719 - 24/11/2006 22:57 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Quote:

Kup maskotke ,sredniego wymiaru ,morze misia albo klapouchego z kubusia puchatka\Napewno sie ucieszy ,wiesz bo klapouchy jest smutny i jak cie nie bedzie przy niej a popatrzy na misia to sobie o tobie pomysli i morze sie zacznie martwic.Zalerzy od pany ale pluszak w takim razie jak najbardziej ,o i nawet na zimne wieczory jak nie bedziecie razem to sie do misia otuli.

Do góry
#726720 - 24/11/2006 23:14 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
@czlowiek Biegunka, nei wiem czy weisz, ale jest znaczna różnica pomiędzy uzywaniem 'rz', a 'ż' w słowie morze/moze ...zaleŻy nies pisze się przez 'rz' ...to tak na marginesie

@Adasiek, poprostu podejdź do Niej i rozmawiaj , jak będzie stała pod klasą, podejdź i powiedz, czy może na słówko i jadyyym ..chyba, że wolisz bardziej 'zupełnie rpzypadkowo' wtedy musisz czekać, aż będzie stała gdzieś sama, ewentualnie kolejka do sklepikus zkolnego, stojąc w takiej kolejce możesz zagadać tytrytrytry ...a potem wychodząc dalej jej towarzyszyć ...w mojej byłej szkole, w sklepiku były ławki i można było przy nch usiąść, więc jak z kumplami tam siedzieliśmy to bez ogródek: "zapraszamy do stolika" i tyle ...jak masz normalnych kolegów, którzy zamiast poóc, nie narobia Ci obciachu to rpzynajmniej z pierwszym zapoznaniem nie powinieneś miec problemów

aha, jak wyglaad wasza znajomośc, kolega<=>koleżanka, czy tylko przelotne 'cześć' ?

Do góry
#726721 - 24/11/2006 23:26 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adasiek Offline
stranger

Meldunek: 24/11/2006
Dzieki gnacik. Znajomosc ogranicza sie do 'przelotnych' czesc, czy tez przypadkowego wymienienia zdania.

Pozdrawiam

Do góry
#726722 - 25/11/2006 02:42 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
gnacik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2006
Quote:

Dzieki gnacik. Znajomosc ogranicza sie do 'przelotnych' czesc, czy tez przypadkowego wymienienia zdania.

Pozdrawiam

Tym lepiej ..nie musisz się zmagac ze stresem kiedy miałbys do Niej podejśc jako nieznajomy i zagadać , ja Ci mówię, wyczaj dobry moment i podejdź... na to nie ma większej filozofii ...najlepiej nie gadaj z Nią długo, czasami w takich momentach szybko kończą się pomysły na to co powiedziec mimo, że przed chwilka miałes ich pełno, zaczynasz dziwnie gestykulować i sie jąkać hehehe ..dlatego ja polecam szybkie expose i da Ci numer telefonu, abys mógł do niej zdzwonić, aby sie umówić, albo odrazu się z Nią umów ..zagadaj tak, aby od początku rozmowa była ciekawa nie pytaj: "Hej, co słychac?" ..niby normalne pyanie, ale można nim szybko zbić z tropu, wystarczy, że odp. "dobrze", "wszytsko ok", "spoko" i zamilknie, wtedy to kaplica ...bynajmniej ja tak mam, widząc, że dziewczyna potrafi jedynie odpowiadać pojedynczymi słowami, albo zapyta "co jeszcze ciekawego powiesz?" to już mnie szlag trafia, choćby niewiadomo co to nic z siebie nie wyduszę

Do góry
#726723 - 25/11/2006 03:57 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/10/2005
Quote:

Quote:

kup kwiatka, czerwone wino moim zdaniem tez by pasowalo

Tu z tym czerwonym winem to bym uważał, bo zależy co dziewczyna przygotuje na kolację...i czy w ogóle ją przygotuje. Jeżeli tak to pasowałoby żebyś wiedział co. Jeżeli nie to opcja może być to wino ale i tu zależy od tego jaki charakter mają Wasze randki. Bo trochę dziwnie będzie wyglądało jak facet w wytartych jeans'ach przyjdzie z winem... Jeżeli jakieś odpowiednio skrojone jeans'y do tego jakaś koszula + marynarka to wino jak najbardziej. O dopingu dziewczyna nie ma szans żeby sobie pomyślała...nie spotkałem sie jeszcze z czymś takim. pzdr i życzę powodzenia

Do góry
#726724 - 25/11/2006 04:03 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

Quote:

Quote:

HAGIi niestety z przykrością muszę stwierdzić iż pierwsze zdanie na temat danej osoby pozostaje do końca życia. Nawet jeżeli pokazesz jej, że taki nie jesteś to ona i tak zapamięta Twoją pierwszą wpadkę. Ona raczej na umówione spotkanie się nie zgodzi...wydaje mi sie, że lepiej byłoby gdybyś "przypadkiem"(uwielbiam to słowo ) pojawił się tam gdzie ona się pojawi. Może to być jakiś klub, park, bar...pzdr

Nie koniecznie Pierniczek. Mój kolega z klasy kiedy poznał swoją obecną dziewczynę to bardzo się z nią nie polubił. A teraz są, jak narazie i oby jak najdłużej, szczęśliwą parą

Wyjątki są tylko potwierdzeniem reguły Ja nie mówię, że nie jest możliwe żeby HAGIi zmienił swój wizerunek w oczach tej dziewczyny ale pierwsze wrażenie pozostaje do końca życia. Tylko, że sytuacji Twojego kolegi z klasy była troche inna...bo nie polubić się na początku związku, a spalić się na początku związku to różnica. Poza tym dziewczyna Twojego kolegi z klasy ma 16-17 lat...przynajmniej tak mi sie wydaje, a dziewczyna, o której pisze HAGIi jest za pewne trochę starsza i inaczej patrzy na pewne sprawy. Tak czy owak życzę HAGIi'emu żeby mu sie udało ale tak jak mówię będzie bardzo cieżko, a moim zdaniem to niewykonalne.

Do góry
#726725 - 25/11/2006 07:51 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
yuris Offline
member

Meldunek: 18/05/2005
Quote:

albo zapyta "co jeszcze ciekawego powiesz?" to już mnie szlag trafia, choćby niewiadomo co to nic z siebie nie wyduszę

no też tego znieść nie mogę. .. albo "powiedz mi coś" i mnóstwo odmian tego pytania które wyprowadza z równowagi tak że najchętniej odpowiedziałoby się
"wiesz co... a może idz juz sobie"

Pierniczek... czemu one zadają tak często takie głupie pytania? Przeciez jakbym chciał jej coś powiedzieć to bym to zrobił do cholery, jak to jest z psychologicznego punktu widzenia?

Do góry
#726726 - 25/11/2006 08:06 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Pierniczek Offline
Pooh-Bah

No więc tak:

Pytanie może się wydawać teoretycznie głupie dla normalnej, prostej i mało skomplikowanej istoty jaką jest facet:) Ale dla kobiet to nie jest już takie głupie pytanie. Takim pytaniem w pewien sposób sprawdzają mężczyznę. Chcą się przekonać czy wtedy facet potrafi powiedzieć coś oprócz: "a nic ciekawego...". W ten sposób kobiety robią sobie wizualny obraz o mężczyźnie: czy jest pomysłowy, czy jest oryginalny, czy jest interesujący itp. Zazwyczaj zadają takie pytanie wtedy gdy są znudzone rozmową...więc Panowie jak usłyszycie takie pytanie to trzeba szybko wymyślić ciekawy temat, a jak nie ma się pomysłu to kończyć rozmowę. Lepsz krótka, a treściwa niz długa, a namolna. pzdr

Do góry
#726727 - 25/11/2006 09:16 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
Adammm Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 01/10/2006
Quote:

Pozdrawiam

a masz czasami taki moment, ze chcesz podejsc pogadac ale Cie wszystko sciska i rezygnujesz?

ja tak mam zawsze... i to jest niezalezne ode mnie

wsumie troche dziecinne, ale moze warto pogadac z nia na gg?

Do góry
#726728 - 25/11/2006 09:18 Re: Jak zagadac panienke na disco [3]
kamasss Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/08/2004
co do tego pytania "co jeszcze powiesz ciekawego" i wszystkich ich odmian... nie do końca się z Tobą zgadzam Pierniczek...

albo ktoś mi kiedyś powiedział albo gdzieś przeczytałem albo sam do tego doszedłem (chyba to), że takie teksty to właśnie padają ze strony młodszych, mniej inteligentnych, mniej doświadczonych dziewczyn/kobiet... bo chcą one podtrzymać rozmowę i jedyne co potrafią to takie właśnie pytanie, które jak wiemy doprowadza do szału faceta...

problem jest taki, że właśnie prawie każdemu na początku zdarzają się takie chwile... że jest milczenie i właśnie w tym tkwi spryt i inteligencja faceta jak i dziewczyny by rozwiązać tą patową sytuację jakoś inaczej niż pytaniem "co jeszcze mi powiesz" - jeżeli ktoś używa takiego zwrotu to świadczy to tylko o jego ograniczeniu...

trzeba sobie uświadomić, że w chwila ciszy w rozmowie faceta z kobietą to nie jest tylko wina faceta... oboje są za to odpowiedzialni... więc równie dobrze to my możemy powiedzieć: "co jeszcze mi powiesz ciekawego" wątpię, żeby ktoś tak robił, bo dla mnie zadanie czegoś takiego = prawie 100% skreślenie

Ale wracając do tej tezy z początku... mając kontakt z różnymi dziewczynami spotkałem takie, które rzucały takimi tekstami jak i takimi, które tego nigdy nie powiedziały (to były te inteligentniejsze, bardziej doświadczone itd.) i moje doświadczenie zdecydowanie potwierdza tą tezę...
więc kobiety/dziewczyny (częściej te drugie) nie zadają tego pytanie by sprawdzić naszej pomysłowości, oryginalności... poprostu ukazuje to trochę troszkę mniejszy spryt tej istoty i "starodawne" nastawienie, że to facet musi zabawiać kobietę...

oczywiście, takie sytuacje mają miejsce gdy są znudzone rozmową lub chwilowym brakiem rozmowy... najlepiej jak się znajdzie taką osobę, z którą wystąpienie takiej sytuacji dąży do zera... czyli są bardzo rzadko, albo wcale... (wiadomo, że takie sytuacje występują na początku znajomości)

także jak usłyszycie takie pytanie, to nic tylko pożegnać się z niewiastą i spierda***

Do góry
Strona 9 z 11 < 1 2 ... 7 8 9 10 11 >

Moderator:  Biszop, rafal08