dzięki fajny wywiad, chociaż to było wieki temu, pamiętam tamten mecz z Widzewem debiut w ekstraklasie 35 tys na stadionie, ludzie wisieli nawet na zegarze bo miejsc nie było
dzięki fajny wywiad, chociaż to było wieki temu, pamiętam tamten mecz z Widzewem debiut w ekstraklasie 35 tys na stadionie, ludzie wisieli nawet na zegarze bo miejsc nie było
Inne czasy.
Ojciec mi opowiadał, jak na stadionie X-lecia była końcówka etapu Wyścigu Pokoju, to 100 tys. ludzi było tylko po to, żeby zobaczyć jak przez 15 sekund kolarze robią pół okrążenia do mety.
"Baraż", 30-minutowy film o złożonej i pełnej miłości relacji ojca i syna, podbija serca publiczności i jurorów na całym świecie. Rok temu, na 32. Warszawskim Festiwalu Filmowym, debiutancki film Tomasza Gąssowskiego zdobył nagrodę dla Najlepszego Aktorskiego Filmu Krótkometrażowego.
Inne czasy.
Ojciec mi opowiadał, jak na stadionie X-lecia była końcówka etapu Wyścigu Pokoju, to 100 tys. ludzi było tylko po to, żeby zobaczyć jak przez 15 sekund kolarze robią pół okrążenia do mety.
A co mieli innego do roboty ile można chlać i się bzykać
Niech mi ktos wytlumaczy bo dla mnie to juz za duzo, zaraz sie zaczyna mecz towarzyski Aiginiakos v Sparti FC, po co oni graja miedzy sobą ???
niech kazdy sobie wpisze 2 miasta w google maps i sam zobaczy najwyzszy poziom absurdu: Aiginio i Sparta 663 km, 7 godzin samochodem, a ile autobusem Aiginio lezy na samej polnocy, a Sparta na samym poludniu Grecji
Volos NFC v Panachaiki 300km miedzy miastami, z 5 godzin telepania sie w autobusie przez cała Grecje plus droga powrotna, czyli tak 10 godzin w busie zeby pokopac 90 minut w pilke, ciekawe ile jest blizej klubow niz Volos dla Panachaiki, a lepsze pytanie czy jest jakis klub w Grecji gdzie Panachaiki ma dalej
Volos NFC v Panachaiki 0-0 HT 4-1 FT
niech dzis podobny mecz zrobią, wyruszyli kolo 6 rano wroca po polnocy zeby pokopac pilke na drugim koncu Grecji, brak slow
nie znam scenariusz wiec nic nie mam podane, wiem tylko ze to najwiekszy poziom absordu, trzeba obserwowac i tyle
Czyli - jak widzisz - nie ma znaczenia, czy mecz jest ustawiony, czy nie... i dopóki nie zostaniesz wtajemniczony nie jaraj się tak bardzo tymi ustawkami