Chyba czas na rozmowę dyscyplinującą na linii kibole - zawodnicy. Jestem generalnie zdecydowanie przeciw takim rozwiązaniom, ale to się nie mieści w głowie, Że te miernoty człapiąc po boisku i kopiąc się w czoło zarabiają tyle w miesiąc, co człowiek przez rok. I w zamian oczekuje się od nich rozrywki a nie traumy.
te rozmowy dzialaly cuda w przeszlosci jestem na tak
Chyba czas na rozmowę dyscyplinującą na linii kibole - zawodnicy. Jestem generalnie zdecydowanie przeciw takim rozwiązaniom, ale to się nie mieści w głowie, Że te miernoty człapiąc po boisku i kopiąc się w czoło zarabiają tyle w miesiąc, co człowiek przez rok. I w zamian oczekuje się od nich rozrywki a nie traumy.
Już chyba po mordach nie wystarczy. Teraz musicie poważniejsze środki podjąć takie jak u Arabów ,,chłosta dyscyplinująca".
#7205810 - 09/08/201821:53Re: Piłka nożna - 07.08.2018 - 09.08.2018 CHAMPIONS LEAGUE
[Re: Loonatic]
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Loonatic
jest wolność
jutro rano możesz zawitac na stadionie i poprosić trenera że chcesz zagrać w L na bank dostaniesz szanse sprawdzenia się na treningu
#7205813 - 09/08/201821:54Re: Piłka nożna - 07.08.2018 - 09.08.2018 CHAMPIONS LEAGUE
[Re: haczyk]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: haczyk
Astizowi nie chciało grać się widocznie.
Dzwonione było. Budżet dopiero się dopnie po zgarnięciu 3 w plecak w Luksemburgu;-)
Ostatni raz jaralem się tak piłką jak Wy, jak Polska grała w Korei w 2002, a później chyba gdy Wisła grała eliminację do LM z Realem Madryt. Pamiętam, że Mjadan mógł to obrobić, jakby nie był takim karakanem.
#7205825 - 09/08/201822:00Re: Piłka nożna - 07.08.2018 - 09.08.2018 CHAMPIONS LEAGUE
[Re: haczyk]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Biszop
Astizowi nie chciało grać się widocznie.
Dzwonione było. Budżet dopiero się dopnie po zgarnięciu 3 w plecak w Luksemburgu;-)
Po odpadnięciu jest szansa na zatrudnienie Pacyfa jako head coacha, w celu ograniczenia kosztów i czystki w szatni.
Jak wejdzie do szatni tak jak przed chwilą na foruma to jest opcja na sukces