kurwaaaaaa jak szkoda tej bramki, zjebana po całości od momentu wybicia Kelemena, a potem wystarczyło przerwać akcje faulem na zółtą kartkę, zły jestem strasznie
Feddek z Kołtoniem mentalnie to wygrali by każde spotkanie 3-0
Ten ,,skrzat" to niech wyjdzie na boisko, zobaczymy na ile go stać, bo dam sobie rękę uciąć, że miałby problem z trafieniem w piłkę czy gimnazjalnym prowadzeniem piłki...
#7205779 - 09/08/201821:44Re: Piłka nożna - 07.08.2018 - 09.08.2018 CHAMPIONS LEAGUE
[Re: Kura]
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: Kura
kurwaaaaaa jak szkoda tej bramki, zjebana po całości od momentu wybicia Kelemena, a potem wystarczyło przerwać akcje faulem na zółtą kartkę, zły jestem strasznie
byli do ruszenia dzisiaj, Novikowas zjebał, że próbował wymusić, jak mógł załatwić
byli do ruszenia dzisiaj, Novikowas zjebał, że próbował wymusić, jak mógł załatwić
tak spokojnie można było wygrać, jeszcze Fabiniaka mieli na bramce gość miał problemy z łapaniem piłki, szkoda strasznie