#7183705 - 03/07/201823:31Re: Piłka nożna - 02.07.2018 - 03.07.2018 KOLUMBIA - ANGLIA
[Re: Ustawka za ustwką]
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Originally Posted By: n____
Następnym razem będę brał to pod uwagę, i zrobię sobie przerwę od grania zakładów bukmacherskich. Macie rację, że trochę emocje wzięły górę i być może dlatego moje zachowanie było niestosowne.
Mam jednak nadzieję, że teraz, kiedy nie będę grał, będę mógł bardziej obiektywnym okiem obejrzeć zbliżające się mecze MŚ i cieszyć się piłką nożną.
Następnym razem będę brał to pod uwagę, i nie zagram tego dziadostwa. Bo to spuszczanie pieniędzy do kibla, granie czegoś gdzie jest takie pole do manipulacji, i wygrana się nie liczy.
a ty dalej nie rozumiesz
zagrałbyś Kolumbię 1x albo że strzeli gola to by sędzia nie uznał tej bramki na 1-1
to jest tzw. :
No chyba tak, bo nie wiem o co tu chodzi. I jeszcze pozostaje pytanie czemu, przecież ja wszystkim dobrze życzę, oprócz tej kurwy sędziowskiej, która mnie okradła.
pozwolę się z tobą nie zgodzić jak ktoś wściekle atakuje to nie kopie na cornery tylko do bramki
Przecież to nieważne co się gra, aby w danej chwili było to bardzo prawdopodobne. Można nawet wspomniane walki kogótów, jak masz pojęcie i widzisz, że jeden kogut ledwo żyje, a kurs na drugiego jest warty gry.