burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
jaki bym ostatni post usera Jagi ??
powiem Wam szczerze, że mi chłopa normalnie brakuje.. co z tego, że napiszę teraz, że gotuję rosół..?? nikt nawet okiem nie mrugnie a Jaga... by się od razu przypierdalał
powiem Wam szczerze, że mi chłopa normalnie brakuje.. co z tego, że napiszę teraz, że gotuję rosół..?? nikt nawet okiem nie mrugnie a Jaga... by się od razu przypierdalał
haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: VVega
Dzień dobry
Haczyk pożegnali Mitrovica
Najlepsza wiadomość z dzisiaj.
Co ciekawa spora cześć tt Wisły nie zgadza się z tą decyzją, bo rzucił dwie dobre piłki w ostatnich meczach, i nie pamiętają już o tym, że przeczłapał w 3/4 występów i miał więcej strat niż celnych podań.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Originally Posted By: Kura
Originally Posted By: burbon
Co ciekawa spora cześć tt Wisły nie zgadza się z tą decyzją, bo rzucił dwie dobre piłki w ostatnich meczach, i nie pamiętają już o tym, że przeczłapał w 3/4 występów i miał więcej strat niż celnych podań.
musiało się coś stać niedobrego bo to nie był gościu do wysprzęglenia zresztą nie miał powodów bo krytykę o prostakach traktował sikiem prostym
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Originally Posted By: aker
Originally Posted By: burbon
musiało się coś stać niedobrego bo to nie był gościu do wysprzęglenia zresztą nie miał powodów bo krytykę o prostakach traktował sikiem prostym
Jak wsiąkł to był kwiecień. I miał przegrany tylko jeden zakład ze mną. A resztę na koniec sezonu. Mam z nim korespondencję jeszcze na PW. Pisał czy może wysłać dwie połówki zamiast litra. I że mam następny dzień wyśle. I później już się nie logował chyba.