Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Michał Kołodziejczyk @Michal_Kolo 3 min.3 minuty temu
I teraz na koniec: gratulacje dla @LegiaWarszawa mistrzostwa Polski. Skoro Legia jest takim słabym mistrzem, jak wszyscy mówią, nie wiem kim są ci, którzy walkę o mistrzostwo przegrali. Wystarczyło po prostu być lepszym od słabiaków.
Teraz mogę odpowiedzieć na spekulacje jak Akhu spędzał ostatnie 2 godziny...otóż włączyłem sobie kanał ElevenSports2 i spokojnie zasiadłem w fotelu. Zrobiłem ciepłe kakao otworzyłem paczkę herbatników i ze stoickim spokojem obejrzałem spotkanie, które Inter kontrolował od początku do końca.
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: Akhu
Teraz mogę odpowiedzieć na spekulacje jak Akhu spędzał ostatnie 2 godziny...otóż włączyłem sobie kanał ElevenSports2 i spokojnie zasiadłem w fotelu. Zrobiłem ciepłe kakao otworzyłem paczkę herbatników i ze stoickim spokojem obejrzałem spotkanie, które Inter kontrolował od początku do końca.
Graty Ty wariacie!
Myślicie, że Pacyfek oglądał? Pacyfek pozdro i nie daj się złamać tym naszym spamerom