dzisiaj maja pokazać charakter bo jak słyszę, że po przegranym w słabym stylu meczu z Płockiem kilku zawodników w najlepsze świetnie się bawi na dyskotece to kurwica mnie strzela
po tym co widac. ostatnich tygodniach to karty rozdane i kolejnosc ustalona na koniec Legia Lech i Jaga- jak zwykle rozczarowana bo liczono i byly widoki na wiecej.
ale prawdziwy dramat to frekwencja, dzisiaj pewnie z 12 tys. niepojęte dla mnie, że ludziom nie chce się ruszyć z domu na stadion, gramy cały czas o mistrza, piękna pogoda, sobota 18 to już nie wiem co ma Januszy przyciągnąć na mecz
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Kura
ale prawdziwy dramat to frekwencja, dzisiaj pewnie z 12 tys. niepojęte dla mnie, że ludziom nie chce się ruszyć z domu na stadion, gramy cały czas o mistrza, piękna pogoda, sobota 18 to już nie wiem co ma Januszy przyciągnąć na mecz