rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Originally Posted By: TEO
Originally Posted By: forty
Originally Posted By: Marczajka
w Chorwacji jakbym tak miał z 3 tygodnie na objazdówkę to pewnie pojeździłbym krajówkami, klimatyczne miejscówki na focenie
nie Jak chcesz szybko to słowenia, chorwacja autostrada(wcale nie takie drogie),jak masz czas to chorwacja wzdłuż adriatyku dla widoków
Tak wracałem właśnie. Tylko z Gliwic na Wrocław. Dobra droga.
Dużo napisałem i mi bateria zdechła . Chyba pierwszy raz w życiu
Co do drogi przez Wegry nie wypowiadam się bo jak8ms cudem tam nie jechałem mimo że zjedziłem cała Europę.
Chorwacja słynie z tego że ma autostradę;) przez praktyczn8e cały kraj. Można tam jechac gdy nie ma traffico 200 spokojnie. Zero policji. Czasem są za zjazdami ż autostrady
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Originally Posted By: forty
Originally Posted By: Sensei
Najlepiej to jechac na zywiol. A nie wszystko z gory zaplanowane, co to ZA wakacje jak jeszcze odpoczywają musisz wszystkiego dopilnowywac jak w robocie. Ja to bym jadąc do Chorwacji pojechał sobie na jeden dzień do Albanii jakimiś wiejskimi drogami , pozwiedzać. Mieć namiot w razie. Czego i tyle. A to planujecie wyjazdy jakby to był plan inwazji Niemiec na Rosję w 40 roku
kawalek drogi z Chorwacji do Albani
ale masz opcję tam pojechać jeżeli masz ochotę, a jak wszystko wcześniej masz zabukowane i na spinie cisniesz z Polski mając nadzieję że po drodze nie dojdzie do perturbacji, to ja pieprze takie wakacje. Mając wolną rękę to to czy przyjedziesz dzień wcześniej na miejsce czy 2 dni później to nic nie zmieni a możesz nawet w ogóle nie dojechać na miejsce bo na Słowenii nagle sobie pomyślisz że wolę zobaczyć Koloseum niż Adriatyk i pojedziesz na Włochy. Takie planowanie pozbawia w dużej mierze frajdy. Spontan to jest to
Weszlo biło pianę o totalnej rezerwie Korony, a tu wychodzą solidną ekipą
Od kiedy to weszło jest wyrocznią, weź sobie jakikolwiek artykuł oceniający jakąś ekipę i przeczytaj go za tydzień, miesiąc, rok - skuteczność, prognoza prawie zerowa.
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Chorwację trzeba jechac ich autostradą i nigdy w życiu nie zastanawiać się nad innym wyborem. Fakt te długoe tunele są wkurwiajace na Maxa ale większości osób to nie przeszkadza
Nigdy nie jedziemy Chorwacji darmowkami chyba że jesteśmy psychopata ż 4 tygodniowym urlopem
Nie mam jak zacytować ale TO moim zdaniem trochę źle tam napisał.zachodniej drogi nqd samym morzem tez nie polecan. Klif i fora po drugiej stronie przez x kilometrow