Dziś 2 dzień rozgrywek, dużo spotkań jednak osobiście dla mnie nie wiele się zmienia jeśli pod uwage bierzemy obstawianie. Wczora moim głównym typem, było zwycięstwo graczy z Los Angeles nad Phoenix, i byc moze będę się powtarzał ale dzisiaj zagram dokładnie tak samo.
Powodów jest kilka, jednak 2,7 na Betfair to chyba najważniejszy z nich biorąc pod uwagę obecną sytuację Słońc.
Chodzi mi dokładnie o to, że Clipersi podejdą do tego meczu naprawdę zmotywowani, ponieważ po pierwsze mają świadomość wczorajszego wyniku Lakers i na pewno nie bedą chcieli wypaśc słabiej od swoich sąsiadów "z za miedz", a po drugie podobnie jak wczoraj LAL zagrają przeciwko klubowi, który wyeliminował ich z ubiegłorocznych play-off.
W mojej subiektywnej opini Clippersi są lepszym teamem od Lakers, a z przebiegu wczorajszego meczu można powiedzieć że ci drudzy nawet pod nieobecnośc swojego lidera, bez problemu pokonali (tu znowu subiektywna opinia) kompletnie niezorganizowanych Suns. Piersza kwarta pod dyktando gości, którymi świetnie drygował Nash, jednak kolejne odsłony (co wg. mnie było skutkiem najzwyklejszego w świecie poukładania gry przez LA) zdecydowanie dla LA.
Co do Amare, to niewątpliwie nie jest to zawodnik jakiego wszyscy oglądać byśmy chcieli i nic nie zanosi sie na to żeby w najblizszym czasie coś się zmieniło - wkażdym razie życze mu jak najlepiej. Wczoraj całkowicie poniżej możliwości zagrał Diaw, a sytuacja w której Leandro Barbosa zdbywa najwięcej oczek w drużynie jest co najmniej niepokojąca.
Podsumowując, ufam że Clippersi bogatsi w doświadczenia z ostatnich play - off + wszystko to o czy pisałem wyżej, sprawi że dzisiaj osiągnę jakiś profit.
Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 2/2,76 4/10 BetfairDodatkowo uważam że (puszczę dubelka w expekcie):
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 1/1,31
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 1/1,35
AKO: 1,77 7/10
Życzę wygranych i pozdrawiam. Kamil

Pozdrawiam