Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#705585 - 01/11/2006 23:10 Re: Nba 1.11.2006 r.
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Handi +1,5 na Orlando po 2,2 wygląda smakowicie w ladbrokes.

Do góry
Bonus: Unibet
#705586 - 01/11/2006 23:31 Re: Nba 1.11.2006 r.
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
juz pocisnalem orlando ale bez handi, moneyline, za pol h byki powinny dostac po dupie, zobaczymy

Do góry
#705587 - 01/11/2006 23:32 Re: Nba 1.11.2006 r.
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Zastanawia mnie jeszcze mecz Philadelphi z Atlantą

Atlanta poczyniła ciekawe zakupy przed sezonem czego niestety nie można powiedzieć o "76" szkoda tylko że nie udało im się zatrzymać Ala Harrington'a.
Owszem do drużyny trafiło kilku ciekawych grajków ale niestety nie udało się zapchac dziury po Haringtonie.
Phila to jak wiadomo Iverson i Webber i na nich spoczywa cały ciężar gry jeśli chodzi o pkt.Dalambert i Igouadala są od czarnej roboty i do walki na tablicach.Z ławki chyba najmocniejszy jest Korver który czasem potrafi pociągnąc zespoł ale generalnie Phila ma mało opcji w ataku.
Atlanta przeciwnie po sprowadzeniu kilku zawodników podkoszowych nie powinni byc w tym aspekcie słabsi od Phili co więcej Atlanta jak pewnie pamietacie kilka razy zaskoczyła swoją postawą wygrywając z wyżej notowanymi.
Główną postacią po odejsciu Haringtona będzie Joe Johnson który do spółki z Smithem oraz nowo nabytym Speedy Claxtonem mogą sporo namieszać o ile zdązyli stworzyc zgrany team.Przed sezonem Hawks zaliczyli dobre występy więc kto wie może dziś na inauguracje sprawią niespodzianke tak jak wczoraj Bulls

Atlanta ML albo handi +5.5

Do góry
#705588 - 01/11/2006 23:34 Re: Nba 1.11.2006 r.
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Quote:

Moze jakaś niespodzianka?

Memphis- New York @2.930 Pinnacle

Sowicie opłacany zlepek gwiazd w poprzednim sezonie grał żenująco słabo (23-59).Ten zespół stać na duzo więcej.Czy I.Thomas spowoduje ,ze zespół powalczy o coś więcej niż 30 zwycięstw w regular sezon? Licze na przebudzenie Knicksów,mają dużo do udowodnienia.
Memphis bez P.Gasola.4/10

tez myslalem o tym typie, gwiazdeczki z NY...
handi jakos mnie nie zadowala, moze pocisne ich za jakas niska stawke

Do góry
#705589 - 01/11/2006 23:37 Re: Nba 1.11.2006 r.
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
szkoda że nikogo nie zastanawiają zakłady na zawodników experto

Do góry
#705590 - 01/11/2006 23:39 Re: Nba 1.11.2006 r.
wariot22 Offline
veteran

Meldunek: 25/03/2006
Quote:

bardziej tu pasuje określenie ze Miami slabo zagralo niz Chicago dobrze ,ogladalem skroty meczu i niczym Chicago mnie nie zachwycilo.

spadki kursow na Chicago wzgledem paru wczesniejszych dni mysle ze przesadzone .

Orlando - Chicago typ 1 @ 2,17 expekt

teraz patrze na bbraina delikatne spadki u azjatów ,betfair 2,16 lay ale niskie obroty.

To ze Miami slabo gralo wynika rowniez z tego ze Chicago dobrze gralo nie wiem gdzie te swoje skroty ogladasz ale widze ze pojecie masz blade co do skladow i jak tu mozna teraz porownac Orlando z Chicago i nie chodzi mi tu tylko o to ze wygrali z Heat. Druzynowo sa duzo lepsi jedyne co przemawia za Magic to wlasna hala i nic po za tym powinien byc taki sam pogrom Orlando jak wczoraj Miami tyle !

Do góry
#705591 - 01/11/2006 23:44 Re: Nba 1.11.2006 r.
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

wariot22 wiesz kto to jest dwight howard?

Do góry
#705592 - 01/11/2006 23:48 Re: Nba 1.11.2006 r.
Stoin Offline
Profesor

A co myślicie o Toronto

To chyba ewenement na tą chwile w lidze - Prawdziwa legia cudzoziemska !

Andrea Bargnani (draft, numer 1)TJ Ford Rasho Nesterovic Fred Jones Jorge Garbajosa Anthony Parker to zawodnicy którzy przyszli przed sezonem no i oczywiście jest Bosh

Taka mieszanka wybuchowa kto wie czy nie jest dobry pomysł na budowanie zespołu.

NJ to nie ułomki ale czy Krstic Carter i Jefersson wystarczą na najemników z Toronto ? Kidd juz młody nie jest wiec nie bedzie spędzał na parkiecie tyle czasu ile by chciał.Niby do zespołu trafił Marcusa Williamsa który uważany był za najlepszego rozrywającego wsród debiutantów i ma byc zmiennikiem Kidda.

Najwieksza strata Raptors to odejście Mike'a Jamesa który w tamtym sezonie był postacią nr 2.

Kurs na NJ pożal się Boże.Z tego co zauważyłem w stanach u grających ten mecz lekkim faworytem jest NJ ( ale kurs w granicach 1.3 na początku sezonu to żenada ) ale Raptorsi nie stawiani sa na straconej pozycji !

Moim zdaniem można się pokusić o handi na Toronto +7

Do góry
#705593 - 01/11/2006 23:51 Re: Nba 1.11.2006 r.
wariot22 Offline
veteran

Quote:

Zastanawia mnie jeszcze mecz Philadelphi z Atlantą

Atlanta poczyniła ciekawe zakupy przed sezonem czego niestety nie można powiedzieć o "76" szkoda tylko że nie udało im się zatrzymać Ala Harrington'a.
Owszem do drużyny trafiło kilku ciekawych grajków ale niestety nie udało się zapchac dziury po Haringtonie.
Phila to jak wiadomo Iverson i Webber i na nich spoczywa cały ciężar gry jeśli chodzi o pkt.Dalambert i Igouadala są od czarnej roboty i do walki na tablicach.Z ławki chyba najmocniejszy jest Korver który czasem potrafi pociągnąc zespoł ale generalnie Phila ma mało opcji w ataku.
Atlanta przeciwnie po sprowadzeniu kilku zawodników podkoszowych nie powinni byc w tym aspekcie słabsi od Phili co więcej Atlanta jak pewnie pamietacie kilka razy zaskoczyła swoją postawą wygrywając z wyżej notowanymi.
Główną postacią po odejsciu Haringtona będzie Joe Johnson który do spółki z Smithem oraz nowo nabytym Speedy Claxtonem mogą sporo namieszać o ile zdązyli stworzyc zgrany team.Przed sezonem Hawks zaliczyli dobre występy więc kto wie może dziś na inauguracje sprawią niespodzianke tak jak wczoraj Bulls

Jak dla mnie nie ma sensu twoj typ mysle latwe win dzis szostek maja teraz wyrownana pake jak chca sie liczyc to musza wygrywac z takim jak Atlanta

Do góry
#705594 - 01/11/2006 23:52 Re: Nba 1.11.2006 r.
wariot22 Offline
veteran

Quote:

A co myślicie o Toronto

To chyba ewenement na tą chwile w lidze - Prawdziwa legia cudzoziemska !

Andrea Bargnani (draft, numer 1)TJ Ford Rasho Nesterovic Fred Jones Jorge Garbajosa Anthony Parker to zawodnicy którzy przyszli przed sezonem no i oczywiście jest Bosh

Taka mieszanka wybuchowa kto wie czy nie jest dobry pomysł na budowanie zespołu.

NJ to nie ułomki ale czy Krstic Carter i Jefersson wystarczą na najemników z Toronto ? Kidd juz młody nie jest wiec nie bedzie spędzał na parkiecie tyle czasu ile by chciał.Niby do zespołu trafił Marcusa Williamsa który uważany był za najlepszego rozrywającego wsród debiutantów i ma byc zmiennikiem Kidda.

Najwieksza strata Raptors to odejście Mike'a Jamesa który w tamtym sezonie był postacią nr 2.

No tym jest OK tez to chyba zagram Toronto dobrze gralo w meczach przedseznowych wygrac bedzie ciezko ale mysle ze moze pokryc

Kurs na NJ pożal się Boże.Z tego co zauważyłem w stanach u grających ten mecz lekkim faworytem jest NJ ( ale kurs w granicach 1.3 na początku sezonu to żenada ) ale Raptorsi nie stawiani sa na straconej pozycji !

Moim zdaniem można się pokusić o handi na Toronto +7

Do góry
#705595 - 01/11/2006 23:57 Re: Nba 1.11.2006 r.
Stoin Offline
Profesor

Quote:

Jak dla mnie nie ma sensu twoj typ mysle latwe win dzis szostek maja teraz wyrownana pake jak chca sie liczyc to musza wygrywac z takim jak Atlanta

pfffff

A co znaczy teraz ?

Przyszli Rodney Carney Allan Henderson odszedł Salmons i jakiś ogórek Barnes.
Mają wyrównaną pake bo orócz AI i Webbera reszta to przeciętniaki

Do góry
#705596 - 01/11/2006 23:58 Re: Nba 1.11.2006 r.
kamil#15 Offline
veteran

Meldunek: 05/03/2005
Dziś 2 dzień rozgrywek, dużo spotkań jednak osobiście dla mnie nie wiele się zmienia jeśli pod uwage bierzemy obstawianie. Wczora moim głównym typem, było zwycięstwo graczy z Los Angeles nad Phoenix, i byc moze będę się powtarzał ale dzisiaj zagram dokładnie tak samo.
Powodów jest kilka, jednak 2,7 na Betfair to chyba najważniejszy z nich biorąc pod uwagę obecną sytuację Słońc.
Chodzi mi dokładnie o to, że Clipersi podejdą do tego meczu naprawdę zmotywowani, ponieważ po pierwsze mają świadomość wczorajszego wyniku Lakers i na pewno nie bedą chcieli wypaśc słabiej od swoich sąsiadów "z za miedz", a po drugie podobnie jak wczoraj LAL zagrają przeciwko klubowi, który wyeliminował ich z ubiegłorocznych play-off.
W mojej subiektywnej opini Clippersi są lepszym teamem od Lakers, a z przebiegu wczorajszego meczu można powiedzieć że ci drudzy nawet pod nieobecnośc swojego lidera, bez problemu pokonali (tu znowu subiektywna opinia) kompletnie niezorganizowanych Suns. Piersza kwarta pod dyktando gości, którymi świetnie drygował Nash, jednak kolejne odsłony (co wg. mnie było skutkiem najzwyklejszego w świecie poukładania gry przez LA) zdecydowanie dla LA.
Co do Amare, to niewątpliwie nie jest to zawodnik jakiego wszyscy oglądać byśmy chcieli i nic nie zanosi sie na to żeby w najblizszym czasie coś się zmieniło - wkażdym razie życze mu jak najlepiej. Wczoraj całkowicie poniżej możliwości zagrał Diaw, a sytuacja w której Leandro Barbosa zdbywa najwięcej oczek w drużynie jest co najmniej niepokojąca.
Podsumowując, ufam że Clippersi bogatsi w doświadczenia z ostatnich play - off + wszystko to o czy pisałem wyżej, sprawi że dzisiaj osiągnę jakiś profit.

Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 2/2,76 4/10 Betfair

Dodatkowo uważam że (puszczę dubelka w expekcie):
Detroit Pistons - Milwaukee Bucks 1/1,31
Golden State Warriors - Los Angeles Lakers 1/1,35
AKO: 1,77 7/10

Życzę wygranych i pozdrawiam. Kamil

Pozdrawiam

Do góry
#705597 - 02/11/2006 08:10 Re: Nba 1.11.2006 r.
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Quote:

wariot22 wiesz kto to jest dwight howard?

Sadzac po jego wypocinach na temat Orlando sadze, ze nie

Niestety moj dubel mi nie siadl, przez Pistons, bo NJ ladnie wygralo Kidd 10 asyst
I PHO nie zawiodlo

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08