Koscioł wiara katolicka jest utożsamiana z dobrem, z czynieniem dobra, ja np staram sie byc godnym chrzescijaninem, postępowac honorowo i uczciwie, z wybaczaniem drugiej osobie np
z założenia tak. tylko tutaj teoria z praktyką się rozmija. szeroko. piszę o instytucji kk. tyle w temacie ode mnie. elo.
dupy szły na marsz kodu po legitymacji zobaczyły że swój żołnierz ludowego wojska i oddały
@jaga .. Czy inteligencja nie męczy cię czasami?
nie pij tyle to był żart
wiem. u mnie taż.
co do picia.. weekendowy alkoholik. ale nie zawsze. jak służba, to się z zdaża w weekend, że szyk i elegancja ... rano wchodzę w "pokój Zarządzania" i 100 pompek. laski pieją .. pooficererki. cipami wygolonymi ... bo o czym gadać w weekend przez 24 h
Koscioł wiara katolicka jest utożsamiana z dobrem, z czynieniem dobra, ja np staram sie byc godnym chrzescijaninem, postępowac honorowo i uczciwie, z wybaczaniem drugiej osobie np
z założenia tak. tylko tutaj teoria z praktyką się rozmija. szeroko. piszę o instytucji kk. tyle w temacie ode mnie. elo.
katohipokryzja
Hipokrytą jest ten kto mówi że jest wierzący a nawet nie ruszy tyłka do Koscioła na msze, czy Komunii nie przyjmie i się nie Spowiada, no ale powie ze wierzy ale nie praktykuje.
A wiesz że w historii świata, najwięcej ludzi zginęło w różnego rodzaju wojnach za wiarę.
Ci " dobrzy " zabijali tych mniej dobrych.
Ale to nie temat na to forum.
+99 aż mogę życzyć strzelonej bramki przez Legię dzisiaj