torres
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2006
ok dzieki, jednak ich mobilna wersja troszke zniecheca ciagle jakies usterki, szukam od kilku miesiecy buka ktory ma w miare ok kursy i szybkie wyplaty
limity na 100e na siatkówkę i hokej, konto na plus ze 2000e, tragedia, taki limit to praktycznie wyklucza jak dla mnie grę u nich, większymi stawkami to tam się nie pogra.
torres
Carpal Tunnel
w duzej czesci meczy w tenisa na livie zamiast wyniku mam kreseczki tak jak by mecz sie nie rozpoczal a mecz w rzeczywistosci sie zaczal i nawet kursy sie zmieniaja i po lewej stronie wynik setowy jest np 1-0 a wchodze w mecz i widze same kreski, ma ktos z was tak samo?
w duzej czesci meczy w tenisa na livie zamiast wyniku mam kreseczki tak jak by mecz sie nie rozpoczal a mecz w rzeczywistosci sie zaczal i nawet kursy sie zmieniaja i po lewej stronie wynik setowy jest np 1-0 a wchodze w mecz i widze same kreski, ma ktos z was tak samo?
mam normalny widok(wyczyść ciasteczka,zobacz na innej przegladarce)
torres
Carpal Tunnel
myslalem caly czas ze wina po stronie olybetu, jeszcze ten komunikat ,,please check the scores... ,, teraz jak wiem ze to cos u mnie to pokombinuje, dzieki za zainteresowanie tematem i jak uporam sie napisze co bylo nie tak, piwo dla was
torres
Carpal Tunnel
czyszczenie Adwcleanerem nic nie pomoglo i inne takie triki, na format nie moge sobie narazie pozwolic, spr na telefonie i smiga az milo wszystkie mecze tenisa a na lapku zaden