haczyk
Ice Hockey Champion
Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: tronk
Originally Posted By: haczyk
Originally Posted By: mgrblokers
Co tam beto, nadaje się staruszek Ferrer do czegos czy już tylko trumna?
Może wypowie się najbardziej znany hejter emerytów, tronku?
nazwanie kogos kto ma 35-36lat emerytem jest chyba naturalne a nie hejtem, no i bez obrazy, skąd pomysł ze jestem hejterem emerytów?
Wiesz o co mi chodzi, były już dyskusję na ten temat przy Lopezie, wcześniej Almagro - gdzie Twój punkt widzenia i argumentacji były typu: jest stary więc będzie dziwne jak wygra.
Co tam beto, nadaje się staruszek Ferrer do czegos czy już tylko trumna?
Może wypowie się najbardziej znany hejter emerytów, tronku?
nazwanie kogos kto ma 35-36lat emerytem jest chyba naturalne a nie hejtem, no i bez obrazy, skąd pomysł ze jestem hejterem emerytów?
Wiesz o co mi chodzi, były już dyskusję na ten temat przy Lopezie, wcześniej Almagro - gdzie Twój punkt widzenia i argumentacji były typu: jest stary więc będzie dziwne jak wygra.
Ok. czyli wiek nie ma znaczenia - no ja twierdze inaczej ale hejterem nie jestem, za mocne słowo, peace
Tomic: I cant find commitment to work hard and lift trophies Bernie Tomic is going to have to cop the abuse ff his comments. He said he was bored in the match and had no motivation. 1 reply 6 retweets 1 like
Tomic followed up when I finish playing I wont have to work again in my life. I'm satisfied with my life. For crying out loud Bernie!