już sprzeczne info odnośnie kwoty się pojawiło, jeżeli faktycznie Vadis zrzekł się 1 mln euro to nieźle, bonusy to raczej na papierze bo o awans do LM czyli pierwszą trójkę w lidze Krasnodar będzie miał cięzko
czołem chłopaki, policicie nawigację dedykowaną do ciężarówek? Ojciec na stare lata przesiada się na chłodnię i będzie latał pomiędzy Litwą i Czechami. Ceneo pokazuje ceny nawet pod 2000 zł
czołem chłopaki, policicie nawigację dedykowaną do ciężarówek? Ojciec na stare lata przesiada się na chłodnię i będzie latał pomiędzy Litwą i Czechami. Ceneo pokazuje ceny nawet pod 2000 zł
można się bawić w nawigacje na androida i wtedy będzie tanio ale nie radzę lepiej wydać raz dwa koła i mieć spokój aktualizacje dożywotnie fotoradary też
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: forty
Originally Posted By: Marczajka