Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#696706 - 23/10/2006 18:20 Carling Cup 06/07
Oli2424 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2005
West Bromwich - Arsenal 84 4.05 3.34 1.78 24.10.2006 - 20:45
Port Vale - Norwich 85 2.83 3.23 2.24 24.10.2006 - 20:45
Wycombe - Doncaster 85 2.31 3.23 2.73 24.10.2006 - 20:45
Sheffield United - Birmingham 84 1.94 3.26 3.49 24.10.2006 - 20:45
Leeds - Southend 85 1.97 3.25 3.43 24.10.2006 - 20:45
Chesterfield - West Ham 82 4.72 3.43 1.65 24.10.2006 - 20:45
Watford - Hull 86 1.53 3.57 5.75 24.10.2006 - 20:45
Leicester - Aston Villa 87 4.04 3.29 1.79 24.10.2006 - 20:45
Notts County - Southampton 81 3.82 3.29 1.84 24.10.2006 - 20:45
Everton - Luton 87 1.41 3.96 6.70 24.10.2006 - 21:00
Milton Keynes - Tottenham 81 6.86 4.02 1.40 25.10.2006 - 20:45
Newcastle - Portsmouth 84 2.20 3.23 2.91 25.10.2006 - 20:45
Crewe - Manchester United 78 7.52 4.25 1.35 25.10.2006 - 20:45
Liverpool - Reading 84 1.48 3.74 6.08 25.10.2006 - 21:00
Blackburn - Chelsea 83 4.03 3.34 1.78 25.10.2006 - 21:00
Charlton - Bolton 84 2.54 3.21 2.49 25.10.2006 - 21:00

Edited by Prem (07/11/2006 00:50)

Do góry
Bonus: Unibet
#696707 - 23/10/2006 18:22 Re: Curling Cup 06/07
Oli2424 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/04/2005
Co myślicie o meczu WBA - Arsenal? Arsenal jak wiadomo zawsze w meczach pucharowych (krajowych) wystawiał rezerwowy skład, a WBA u siebie jest bardzo mocno i kurs 4,05 jest atrakcyjny. Tylko prośba jak ktoś znajdzie skłąd Arsenalu na ten mecz nie go poda w tym temacie!

Do góry
#696708 - 23/10/2006 19:07 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

Meldunek: 04/08/2006
witam!
po pierwsze niech ktos w koncu zapamieta ze to jest Carling Cup a nie Curling. to nie ma nic wspolnego z tymi szczotkami i czajnikami tylko raczej z browarkiem

co do skladu Arsenalu, a w zasadzie kadry na mecz z WBA wyglada to tak:
Almunia, Poom, Hoyte, Djourou, Senderos, Clichy, Flamini, Song, Denilson, Walcott, Aliadiere, Adebayor, Toure, Fabregas, Rosicky, Hleb, van Persie.

Do góry
#696709 - 23/10/2006 21:48 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

dobra, żeby nie byc jednak tylko takim kims od przechwałek to może coś zarzucę na jutrzejsze mecze. troszke sobie tak pomyslalem nad spotkaniami z wtorku i wybralem sobie 6 spotkan. czasem moja analiza, a wlasciwie powody wyboru byly dziwne, ale co mi tam, wazniejszy bedzie efekt.zagram sobie to w toto-mixie (dobra zreszta tez niewazne gdzie)

Leicester - Aston Villa (1 połowa) 1 @4.10

na Walker Stadium przyjezdza Martin O'Neill, a wiec trener ktorego wielka kariera rozpoczela sie wlasnie tu w Leicester. ciekaw jestem jego przyjecia przez kibicow, a przede wszystkim postawy Lisow, ktorzy z meczu na mecz graja coraz lepiej. a ostatnio spotkanie z CP ogladalo ponad 28 tysiecy widzow. niewazne ze kibicuje gospodarzom tak w ogole, ale jakos mi w kosciach trzeszczy ze Leicester awansuje do kolejnej rundy. ja gram jednak 1 polowke - to tak w sumie powiem ze asekuracyjnie. no bo tak moze Martin w pierwszych 45 minutach za bardzo przejmie sie powrotem na stare smieci, ze nie bedzie zwracal uwagi na wydarzenia na boisku i moze Hume, Hammond albo Stearman cos hukna i bedzie lux.

Chesterfield - WHU (1 polowa) 2 @2.2

widze po skladzie gosci, ze pucharu nie traktuja po macoszemu. ale w sumie jak ma traktowac puchar druzyna, ktora miala grac w gornych rejonach tabeli a jest u dna. puchar jest wiec okazja do wielkiej rehabilitacji. najlepiej zeby ta okazja do rewanzu nastapila jeszcze przed zejsciem do szatni.

Everton - Luton OVER 1.7

tu sobie zagram bramki. przewiduje raczej pewne zwyciestwo Toffees, ale skusze sie na overek bo lepiej placa. goscie ostatnio mieli miec problemy z linia pomocy. kilka kontuzji. to moze tym razem to sie w koncu sprawdzi:) i rzeczywiscie Cahill i reszta porządzą w srodku pola strzela juz cos w 1 polowie potem chlopcy Mike'a Newella rusza do przodu i tez cos ukluja, a wtedy bedzie juz overek. to bedzie atrakcyjne spotkanie ... dla kibicow.

Watford - Hull UNDER 1.80
Wycombe - Doncaster UNDER 1.90

tu natomiast w obu spotkaniach nie wroze zbyt wielu bramek. w pierwszym spotkaniu przypuszczam tak z dwoch powodow. po pierwsze w Watfordzie nie zagra raczej King, tak wiec nie bedzie najlepszego napastnika gospodarzy, a i w Hullu tez nie zagra kilku miedzy innymi Forster czy Bridges. Phil Parkinson zagra prawdopodobnie tylko jednym wysunietym napastnikiem (Parkin) i bedzie liczyl na kontry.
w drugim spotkaniu cos sypnal sie wspanialy atak Wycombe Easter - Mooney. nie zagra ten drugi. to oslabia linie ofensywna gospodarzy. Doncaster jak dla mnie jest zespolem underowym i to jeszcze strzelajacym bramki okolo 60 minuty spotkania aha no i w pucharze to on sobie lubi po dogrywkach a nawet karnych wchodzic dalej. np. w poprzedniej rundzie z Derby. obawiam sie tylko, ze Filan (byly bramkarz Wigan) moze nie stanac miedzy slupkami gosci i wtedy zrobi to w soim debiucie 20-letni Smith.

SUTD - Birmingham AWANS 2

pojedynek dwoch znakomitych trenerow (czytaj charyzmatycznych) Neila Warnocka oraz Steve'a bruce'a. dla mnie lepszym jest ten drugi i postawie na jego zespol zwlaszcza iz ten pierwszy cos znowu chyba ze skladem kombinuje i zrobi jakas niezla rotacje w wyjsciowej jedenastce. a poza tym to niech sie gospodarze na lidze skupia:)

podsumowujac zagram taką "szosteczke"
i chyba ponad 100 kurs z tego wychodzi. zobaczymy jak mi pojdzie:

moze Wy wiecie??

pozdro

Do góry
#696710 - 24/10/2006 04:21 Re: Curling Cup 06/07
Bezdomny Offline
AVE LAZIO

Meldunek: 18/05/2006
Chesterfield-West Ham awans 2
Chesterfield to przeciętniak.West Ham rozczarowuje w lidze.Zespół to bedzie chciał sie pokazac z lepszej strony w pucharze. Menedżer Alan Pardew zapowiada kilka zmian w składzie.

WBA-Arsenal 2
WBA świetnie gra w lidze.Arsenal to zespół o dużym potencjale.Nawet grając rezerwami prezentują się świetnie Kurs jest bardzo kuszący.Dodatkowo czytając wypowiedź Wengera,że nie potrzebuje zespół wzmocnień to myślę,że Wengera ma asa w rękawie.

Do góry
#696711 - 24/10/2006 11:18 Re: Curling Cup 06/07
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Quote:

Leicester - Aston Villa (1 połowa) 1 @4.10

na Walker Stadium przyjezdza Martin O'Neill, a wiec trener ktorego wielka kariera rozpoczela sie wlasnie tu w Leicester. ciekaw jestem jego przyjecia przez kibicow, a przede wszystkim postawy Lisow, ktorzy z meczu na mecz graja coraz lepiej. a ostatnio spotkanie z CP ogladalo ponad 28 tysiecy widzow. niewazne ze kibicuje gospodarzom tak w ogole, ale jakos mi w kosciach trzeszczy ze Leicester awansuje do kolejnej rundy. ja gram jednak 1 polowke - to tak w sumie powiem ze asekuracyjnie. no bo tak moze Martin w pierwszych 45 minutach za bardzo przejmie sie powrotem na stare smieci, ze nie bedzie zwracal uwagi na wydarzenia na boisku i moze Hume, Hammond albo Stearman cos hukna i bedzie lux.

Ostrożnie ze stawką. Trener gospodarzy ma problemy z zestawieniem jedenastki meczowej na to spotkanie. Nie zagrają Paddy MaCarthy (DEF 11/0), Darren Kenton (DEF 11/0), Andy Johnson (MID 11/0), Gareeth Williams (MID 4/0)i Matty Fryatt (FOR 10/1). Poza tym, do ostatniej chwili niepewny jest też występ Stephen Hughes (MID 10/1), Danny Tiatto (MID 8/1) i Levi Porter (MID 5/0). Kursy na ASTON VILLA (1.80) u wielu bukmacherów mocno spadają.

Pozdrawiam
djsosna

Do góry
#696712 - 24/10/2006 11:44 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

dzieki Sosna za przypomnienie pozostalym grajacym nieobecnych w zespole gospodarzy. wiem, ze oni dzis nie graja i to moze byc dla nich problem. zauwaz jednak iz podalem ze licze na skutecznosc Hume lub Hammonda. ogladalem ten zespol kilka razy na zywo na Walker Stadium. znam atmosfere tego stadionu i marzenia tych kibicow oraz mozliwosci tychze pilkarzy.
strata tych zawodnikow jest jednak z pewnoscia niepowetowana. bo tak McCarthy to mlody kapitan jedenastki gospodarzy, ktory znakomicie radzi sobie na pozycji stopera oraz potrafi umiejetnie wlaczac sie do stalych fragmentow gry (rzuty rozne, wolne).Ostatnio na srodku zastepowal go czarnoskory Darren Kenton i to moze oznaczac problemy na srodku obrony w zespole Leicester. Andy Johnson to sciagniety przed sezonem z WBA prawdziwy lider drugiej linii. Gareth Williams to pilkarz od ktorego kibice wciaz oczekuje ze w koncu zacznie grac tak jak chca i zdobywac gole oraz kierowac gra zespolu, ale jakos nie potrafi. Fryatt nie gra juz od kilku spotkan w zespole, ale trzeba uczciwie przyznac ze w tych spotkaniach co gral nie gral zadnej rewelacji. zdecydowanie obnizyl loty i teraz kibice licze z przodu przede wszystkim na Hume'a, Hammonda oraz nazywanego nastepca Emile'a Heskeya (tak tak Heskey gral kiedys w Leicester) - Chrisa O Gradyego.
niepewny jest wystep Hughesa i Tiatto o to moze byc z tym problem. Blondwlosy Stephen jest specjalista od zdobywania waznych bramek w pucharach. (w tamtym sezonie zdobyl wyrownujaca bramke w FA Cup w spotkaniu z Totttenhamem - mecz zakonczyl sie triumfem gospodarzy 3-2 choc Koguty prowadzily juz 2-0 - notabene widzialem ten mecz na zywo na Walkers stadium). no i Tiatto - Australijczyk jest na tyle uniwersalnym zawodnikiem ze moze zagrac zarowno na skrzydle jak i w srodku pomocy.

moze i kursy na AV spadaja, ale to juz nie moj problem. to dzis chyba najciekawszy mecz ze wszystkich Carlingowcow. powrot Martina O'Neilla na Walkers, derby East Midlands i pewnie pelny stadion. nie wiem jak sie stanie po 90 minutach gry, ja skusilem sie na 45 pierwszych minut.

moze Filipku bedzie tak, ze Lisy beda prowadzic po pierwszej polowie 1-0 po bramce Hume'a a wygraja goscie. i wtedy i Ty bedziesz mial racje i przede wszysktim co mnie bedzie cieszyc ja:)

Do góry
#696713 - 24/10/2006 11:51 Re: Curling Cup 06/07
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Ja zagrałem Aston Ville. O'Neill zawsze poważnie traktuje ten puchar i teraz bedzie pewnie podobnie. O'Neill zabrał tam mocny skład: Sorensen, Taylor, Hughes, Mellberg, Laursen. Ridgewell, Agbonlahor, Davis, Petrov, Barry, Angel, Baros, Osbourne, Agathe, Sutton, Bouma, McCann. Skład pokazuje, że nie olewa tego pucharu. Feel-Tsu napisał o atmosferze panującej na stadionie Leicesteru, ale druzyna Aston Villi gra w Premiership i gra przy takiej publiczności na pewno nie będzie miała wielkiego wpływu na rozwój meczu. 1.80 kurs jak najbardziej do wzięcia

Do góry
#696714 - 24/10/2006 13:31 Re: Curling Cup 06/07
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Feel-Tsu dzięki za świetnie informacje "z pierwszej ręki" na temat Leicester. No dobra, pobrałem zakład HT/FT 1/2 @26.00 i jak wejdzie to pijemy razem

DJ

Do góry
#696715 - 24/10/2006 15:07 Re: Curling Cup 06/07
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Znalazłem ciekawy typ w GB:
Crewe v Manchester Utd [To score/not to score]: Manchester Utd zachowa czyste konto bramkowe @ 2
Kuszczak w bramce, podejrzewam, że będzie chciał się zaprezentować z dobrej strony. Podobno nie zagra większość podstawowych zawodników ManU, ale nie znalazłem informacji o których chodzi. Jakby ktoś miał te dane to chętni poproszę.
Z drugiej strony Crewe to średniak 3 ligi (League One), na rozegranych 20 meczy strzelił 27 (z czego 12 w trzech meczach). Liczę na to, że przestraszą się ManU i nie strzelą. Co prawda w tym sezonie jeszcze im się to nie udało, ale liczę na przełamanie

Do góry
#696716 - 24/10/2006 15:10 Re: Curling Cup 06/07
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Pomyłka, zdarzyło im się, ale 19 sierpnia. Od tamtej pory zawsze zdobywali bramki u siebie... Teraz będzie przełamanie...

Do góry
#696717 - 25/10/2006 09:46 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

no to witam po raz wtóry, no niestety posypuje głowe popiołem wczoraj 4/6 - Leicester nie wygralo pierwszej polowy, a Watford jednak nie bylo underu. wczorajszy dzien rozliczam jednak pozytywnie, bo po pierwsze w portfelu plus, a po drugie sporo moich przypuszczen sie sprawdzilo.

ale dobra trzeba sie brac za robote. to na dzis to jakos tak dziwniej bedzie ni to trudniej, ni bez zadnych fajerwerkow. i jakos tak czasem w niektorych meczach mam tak, ze zagralbym sobie na cos czego nie ma w ofercie:)

Blackburn - Chelsea 2
jednak nie no nie oszukujmy sie chlopaki Josego przejda to niby-przeszkode w postaci Rovers. jak dla mnie Mark Hughes i jego zespol wciaz nie graja tego co w tamtym sezonie. to nie jest ten zespol. w ogole mnie nie przekonuja. a w zasadzie zawodzi mnie na calej linii Morten Gamst Pedersen - dopoki Norweg nie zacznie grac swojej pilki, nie postawie raczej na Blackburn. nie wiem moze zmienili system gry, moze i prawda, ale ten mi nie odpowiada.dzis jeszcze nie zagra Savage i Bentley- jak dla mnie dwoch najbardziej walczacych zawodnikow blackburn - no moze jeszcze Neill cos tam biega. tak wiec reasumujac dzis zeby Blackburn moglo cos ugrac z Chelsea musialoby cos powalczyc w srodku pola. niestety zarowno Nonda jak i Mc Carthy sa zawodnikami, ktorzy tylko czekaja na dostawienie nogi, przeciez nie pociagna sami akcji (to moja opinia - ale w sumie ten z RPA cos tam czasem zrobi do przodu). tak wiec bez Savage'a, Bentleya, i slabej dyspozyji Pedersena - Blackburn nie bedzie istniec , albo bedzie istniec, ale to spotkanie przegra. w koncu przeciez defensywa gospodarzy z Neillem czy Friedelem sie złamie, a rywale za ktoryms razem to wykorzystaja - moze Szewczenko wykorzysta ktoras sytuacje, moze Drogba cos "przylozy", a jak nie to zawsze jest Lampard ktory wykorzysta karnego "z kapelusza" albo uwaga moj czarny koń na dzis John Obi Mikel

i do tego jeszcze raczej chyba tylko takie meczyki

MK Dons - Tottenham 2
spodziewam sie podobnego meczu jak pojedynek Kogutow z Besiktasem. tylko ze Miltonowi daleko do Turkom:) bardziej chodzi o wynik to moze byc wlasnie cos koło 0-2. podopieczni Jola musza pograc w pucharach, a jakos liga im nie sluzy. tak wiec trzeba dzis pokonac MK, w ktorym uwazac bedzie trzeba jedynie na Izale McLeoda. tyle juz slyszalem na temat tego chlopaka. co okienko transferowe na Wyspach mowi sie o nim, ze juz jest jedna noga gdzies tam najpierw Norwich, potem Everton, potem jeszcze inny kierunek a tymczasem bodajze 18-letni czarnoskory napastnik (w sumie to nie wiem ile on juz ma lat, bo caly czas o nim sie mowi ze jest mlody) wciaz siedzi w tym Miltonie. raz na jakis czas potrafi wygrac sam jakis mecz w lidze, ale no nie przesadzajmy ze to bedzie z Tottenhamem. na pewno jednak na atak Platt - McLeod obrona Kogutow musi uwazac. tym bardziej Robinson na ktorego oczy od momentu fantastycznej parady w Chorwacji caly czas sa zwrocone i obserwuja kazda interwencje. na razie Robinson jedzie na zero (Besiktas, WHU) i tak raczej dzis tez zostanie.

i moze do tego jeszcze jakies ilosci goli bo wczoraj nawet niezle poszlo 2/3
no to dzis
Charlton - Bolton UNDER
Newcastle - portsmouth OVER

aha i tak jak obiecalem zaklady ktorych nigdzie nie ma
przysnilo mi sie, albo raczej wymyslilem sobie kto dzis bramki strzeli

Crewe - MUTD ---uwaga gola strzeli Kuszczakowi - Nicky Maynard

Liverpool - Reading -------bramka Robbiego Fowlera, ktory jest specjalista od pucharowych trafien:)

to tyle, to co znow sie nie zgadzamy z czyms? wczoraj mielismy inne zdanie na temat Aston Villi i w koncu nikt nie trafil:) to co dzis jest przyczyna naszych sporow i klotni??
pozdrawiam

Do góry
#696718 - 26/10/2006 07:53 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

hehe tylko Maynard mi sie nie zgodzil, ale mial za to na pewno ayste przy pierwszym golu dla Crewe. tak wiec mozna powiedziec ze prawie komplet. dawno nie mialem takiej skutecznosci z pucharu angielskiego. wow:)
pozdrawiam i na tym koniec chwalenia sie:)

Do góry
#696719 - 26/10/2006 08:09 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

o dokladniej mowiac albo raczej pokazujac ten czarnoskory czyli Maynard podal do Varneya (ten drugi i byla bramka)...to moze by uznac, ze tez strzelil, bo oni to jak rodzina u Gradiego.

Do góry
#696720 - 07/11/2006 00:27 Re: Curling Cup 06/07
mumin Offline
enthusiast

Meldunek: 24/10/2006
na dzisiaj polecam:
20:45
Southend United - Manchester United 1.40 B&W
ostatnio MU w tym pucharze mial nerwowke i wygral dopiero po dogrywce (a ja tym samym utopilem kase). tym razem ferguson nie ma zamiaru fundowac sobie horrorku. co prawda czesc zawodnikow z1 skladu nie zagra. jednak szkoleniowiec Diablow powolal na ten mecz @ armaty:Ronneya i Ronaldo. zaczna co prawda mecz na lawce jednak jak beda problemy to wejda. Southend zajmuje ostatnie miejsce w Chamionship League.
24.Southend 16 2 4 10 10 15 31
tylko 2 zwyciestwa i 4 remisy. bramki -16. ogladalem ostatni mecz MU z Portsmouth. graja na prawde super pile.
a na koniec powolania na ten mecz;
Kuszczak, Heaton, Gray, Brown, Ferdinand, Vidic, O'Shea, Silvestre, Heinze, Lee, Evra, Fletcher, Carrick, Jones, Richardson, Ronaldo, Smith, Saha, Rooney, Shawcross.

Do góry
#696721 - 07/11/2006 07:55 Re: Curling Cup 06/07
Feel-Tsu Offline
veteran

WTOREK:

Chesterfield - Charlton
Southend - MUTD
Watford - Newcastle
Notts County - Wycombe

a ja na dzis troszke tak za bardzo nie wiem, ale chodzi mi po glowie taki uklad 4 razy zwyciestwa gosci i to jeszcze w normalnym czasie gry:)

MUTD @1.40
bo tym razem Ferguson juz nie bedzie sie bawil w dogrywki jak z zespolem Dario Gradiego i ograja slaby Southend i awansuja do osemki. coz taka prawda, roznica sily:)

Newcastle @2.6
bo jakos tak Sroki cos ostatnio dziwnie graja. nie wychodzi im za bardzo liga, a niezle graja w rozgrywkach pucharowych. tu juz sa w 1/8 finalu , w uefa pokonali we Wloszech Palermo tak wiec jest to niezle. liga im nie wychodzi, ostatnio porazka z SUTD. tak wiec nie ma co trzeba sie zrehabilitowac kibicom, a poza tym jak cos idzie to idzie. a Watford no coz tu wejde im na psychike. w bramce nie zagra chyba znow Ben Foster, ale dobra nie o to chodzi. gospodarze zyja teraz liga. w weekend zanotowali pierwsze zwyciestwo w lidze na wlasnym boisku, radosc pewnie jest ogromna, a teraz wsrod zolto-czerownych pewnie panuje ogromne podniecenie bo jada teraz na Stamford. i beda myslami tam i wykrozystaja to Sroki

Charlton @1.8
bo wierze ze podopieczni Dowie'ego musza sie w koncu przelamac i zaczac grac i jeszcze w dodatku zrewanzowac za porazke londynskiego WHU. nie no wiem z tym to juz pewnie przegialem, pewnie sie tak kochaja z nimi ze tylko im w glowie rewanze za nich, ale a nóź:)

Wycombe @2.85
od poczatku zalozylem sobie ze dojda oni jak najdalej i beda rewelacja rozgrywek na razie sie sprawdza. no tak gospodarze Notts County tez radza sobie niezle i wyeliminowali juz CP, Saints oraz Boro, ale ja wierze w atak Easter - Mooney, hehe znow powtarzam swoj argument. ale tak wlasnie robie stawiam na zespol ktorego bramkarzem jest Batista

Do góry
#696722 - 07/11/2006 11:25 Re: Curling Cup 06/07
adingh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/07/2004
Southend - Man Utd

Sir Alex Ferguson, który wczoraj obchodził dwudziestolecie na Old Trafford powiedział, że nie chce mieć powtórki z meczu z Crewe i zabrał na ten mecz mocny skład. W składzie są m.in.: Ronaldo, Rooney, O'Shea, Fletcher, Silvestre, Heinze, Brown, Richardson. W bramce stanie Kuszczak. Taki skład na pewno powinien bez wiekszych problemów poradzić sobie z Southend, drużyną, która w The Championship jest na ostatnim miejscu. Pewna wygrana UNITED.

Do góry
#696723 - 07/11/2006 15:00 Re: Curling Cup 06/07
Szczypior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/07/2005
Potwierdzam to co napisał Adingh, spawdzone info, dziś można śmiało grać na gości, kurs 1.45 u naziemnych, wiec z podatkiem około 1.3, w sam raz na podbicie kursu

Do góry
#696724 - 07/11/2006 22:05 Re: Curling Cup 06/07
Max11 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2006
No i ManU skompromitowało się na maksa przegrali 0-1

Do góry
#696725 - 07/11/2006 22:40 Re: Curling Cup 06/07
solo24 Offline
veteran

Meldunek: 02/01/2006
Quote:

Potwierdzam to co napisał Adingh, spawdzone info, dziś można śmiało grać na gości, kurs 1.45 u naziemnych, wiec z podatkiem około 1.3, w sam raz na podbicie kursu

dramat

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Akhu, Biszop