Byłem zdziwiony dlaczego po redtubie nie mobilizowal chłopaków do dalszej walki. Po każdym swoim błędzie i stracie bramki darl na nich ryja i klaskal. Ze taki niby profi.
Dorna to bezjajowiec nie umiejący okiełznać młodzieży wg mnie Bielik miał rację że jego treningi to chujnia tych wszystkich nażelowanych lalusiów trzeba trztmać krótko za mordy i lać po grzbiecie jak gwiazdorzą czy się opieprzają wtedy będą efekty a nie pieścić się z nimi i głaskać po głowie bo większość już dawno odpłyneła
przy normalnym szkoleniu (może nie u21 ale młodsze) piłkarzom zdarza się opierdol nawet jeśli wygrają 5-0 za parcie na wynik jeśli nie trzymają się założeń
cała młodzieżowa piłka to rozwój indywidualności i wpajania schematów, wyniki to gówno które niszczą głowy tym dzieciakom
#6965212 - 25/06/201714:48Re: Piłka nożna 22.06.2017 - 25.06.2017 - Polska - Anglia
[Re: rafal08]
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Ja mam inne zdanie Skoro gramy u siebie na Mistrzostwach Europy to powinniśmy grać najmocniejszym składem tak jak Hiszpanie a jak mamy wystawiać huj wie jakich lamusów to zdajmy sprzęt bez podejmowania walki co dały nam te mistrzostwa ? tylko wstyd czego nauczyli się nasi gracze? chyba tylko przegrywania,kłótni i wylewania brudów do dziennikarzy Bielik za to co odjebał nigdy nie powinien grac w żadnej kadrze Niech idzie ssać pęto Wengerowi