Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: Warren
Czyżby znowu jakiś Profesór Doktór Wiktór mówił, że mleko jest niezdrowe?
a daj spokój byś przejrzał wczorajszy temat to byś się zdenerwował tylko jak ja Pablo z Wody Mleko i płatek robi i mi mówi że to "MLEKO" zdrowsze od prawdziwego to piją tylko i wyłącznie ludzie którzy nie tolerują laktozy a on z tego naleśniki robi i 1.5L dziennie wypija
Master.com back
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
Drogi Warrenie, później dowiesz się, że jaja są niezdrowe i że można tylko 5 na tydzień i jak nie wypijesz 5 litrów wody to źle, a twaróg to tylko chudy! I żaden inny, etc.
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Warren
Czyżby znowu jakiś Profesór Doktór Wiktór mówił, że mleko jest niezdrowe?
a daj spokój byś przejrzał wczorajszy temat to byś się zdenerwował tylko jak ja Pablo z Wody Mleko i płatek robi i mi mówi że to "MLEKO" zdrowsze od prawdziwego to piją tylko i wyłącznie ludzie którzy nie tolerują laktozy a on z tego naleśniki robi i 1.5L dziennie wypija
a z fast fooda, to pewnie najlepszy hot dog wegetariański, schabowy sojowy i i hamburger z ciecierzycy
Drogi Warrenie, później dowiesz się, że jaja są niezdrowe i że można tylko 5 na tydzień i jak nie wypijesz 5 litrów wody to źle, a twaróg to tylko chudy! I żaden inny, etc.
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: TriumfWoli
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
wiem wiem smuci mnie tylko że fit trenerzy robią ludziom taką sieczkę a najsmutniejsze jest to że ludzie w to wierzą i jeszcze się spierają że tak jest...
I unikaj czerwonego jeśli mięso masz w planach Jeśli woda, tylko mineralna niegazowana A jak pieczywo to ciemniejsze niż prezydent Obama