burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Warren
Originally Posted By: bitnap
heh a pamiętam jak swego czasu niektórzy chcieli mnie wręcz linczować za to, że nie odpuszczam tej parówie
Masz nosa
znalazłem dziś fajny cytat....to może pozwoli inaczej spojrzeć, na fakt...tak długiego tolerowania, ba...polemiki nawet z co poniektórymi osobnikami - w tym przypadku - beneq - beks pod wszelkimi wcieleniami...
Kretyn to istota zabawna, malownicza. Obcując z nim, człowiek zyskuje na pewności siebie, słowem - kretyn wprawia w dobry humor i zapewnia zdrowie.
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: Kretol
kolesie nie mniej wystrojeni chodzą na siłownie i cykają sobie podobne foty... [*]
heh a pamiętam jak swego czasu niektórzy chcieli mnie wręcz linczować za to, że nie odpuszczam tej parówie
Masz nosa
znalazłem dziś fajny cytat....to może pozwoli inaczej spojrzeć, na fakt...tak długiego tolerowania, ba...polemiki nawet z co poniektórymi osobnikami - w tym przypadku - beneq - beks pod wszelkimi wcieleniami...
Kretyn to istota zabawna, malownicza. Obcując z nim, człowiek zyskuje na pewności siebie, słowem - kretyn wprawia w dobry humor i zapewnia zdrowie.
"Mistrzostwo skutkuje dla klubu ujemnym bilansem finansowym, bardziej opłaca się nie być mistrzem, ale to bez znaczenia. To dla nas furtka do LM. Pieniądze na premie też się znajdą."-Dariusz Miodulski
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: fechu
Ciekawe jak ustosunkuje się aker do tych bądź co bądź poważnych zarzutów.