Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: fechu
Originally Posted By: bitnap
a mnie ten Alli śmierdzi
będzie solidny ale czy world class? jakoś tego nie czuje
Otóż to.
ale można dać chłopu szansę prawda? nie myślałem że kiedykolwiek to napisze ale poczetino robi mega robotę na WHL i jak nie wyprzedadzą się z eriksenów alich i kejnów to w 2017/18 mistrz może mieć głowę kurczaka...
Widzę, że coraz większe drewna kreowane na przyszłych herosów. Już teraz jest cienko, Ronaldo i Lewy to dobre rzemiosło. Ronaldo może bardzo dobre, ale napastnikom z czasów przeszłych tylko buty czyścić.
jak tam biedaki? obejrzeliście w 144p Real - Barca? ja dzięki swym decyzjom ustawiłem się do końca życia a tutaj widzę przeczytałem poprzednie strony i dalej stawiacie kupony za 1000zł jak pokazałem znajomym to się do tej pory zwijają ze śmiechu mówią matko czy oni grają te kupony w jakiejś fundacji charytatywnej? nie wstyd wam że jesteście biedni i gracie za takie kwoty? przecież w normalnym kraju tyle nawet cebulak polski w 3 dni albo w weekend zarobi robiąc za szybkiego murzyna a tutaj to najwyższa stawka co wy musicie jeść gdzie wasza godność dlaczego wybraliście takie życie przecież mogliście być tacy jak ja jeżeli chcecie bony darmowe na drzewo i węgiel abyście mieli coś zjeść to piszcie a teraz tak od serca przyznajcie się ile z Was przeżyło tą zimę?