Czy taki typ jest zaliczany? Gdyz w poprzedniej edycji Lato bodajze...nie spotkałem sie z takim typem zeby handi byl na okreslony set, rozumiem na mecz to wiadomo ze mozna ale na set? Czy to nie jest tzw udziwnienie?...a warto sie dowiedziec. Z góry dzieki.
Cos w poprzendim poscie...ucieło mi...wiec teraz bedzie widac: Czy taki typ jest zaliczany? Gdyz w poprzedniej edycji Lato bodajze...nie spotkałem sie z takim typem zeby handi byl na okreslony set, rozumiem na mecz to wiadomo ze mozna ale na set? Czy to nie jest tzw udziwnienie?...a warto sie dowiedziec. Z góry dzieki.
Cos w poprzendim poscie...ucieło mi...wiec teraz bedzie widac: Czy taki typ jest zaliczany? Gdyz w poprzedniej edycji Lato bodajze...nie spotkałem sie z takim typem zeby handi byl na okreslony set, rozumiem na mecz to wiadomo ze mozna ale na set? Czy to nie jest tzw udziwnienie?...a warto sie dowiedziec. Z góry dzieki.
Przede wszystkim od tego ejst odpowiedni topic, by nie robić syfu w temacie :/ Tak można grać 1 set i tak samo można grać 1 set z handi ....