Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Czyżbyś wątpił w talent przywódczy naszego króla Jarosława I?? Geniusza obecnej polityki? Męża stanu jakiego nasz kraj nie miał od Marszałka Józefa Klemensa Piłsudskiego?
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted By: bazyl
Originally Posted By: burbon
bedziesz miał...wodza, sternika i mózga..
Czyżbyś wątpił w talent przywódczy naszego króla Jarosława I?? Geniusza obecnej polityki? Męża stanu jakiego nasz kraj nie miał od Marszałka Józefa Klemensa Piłsudskiego?
bazyl bankowo jakiś procent pobrał albo trafił na jakiegoś wąsa i od rana sie sztachnął
Po prostu wczoraj na placu zabaw na polach mokotowskich zostałem przez jakąś Karyne zwyzywany od PISowców innych takich bo zwróciłem jej synkowi uwagę żeby nie sypał mojej córce piachu na głowę. najpierw grzecznie a potem "trochę" mocniej.
Originally Posted By: bazyl
Uważasz że nie można wierzyć w Jarosława zbawcę polski Kaczyńskiego na trzeźwo?
moja wiara w tego pana jest na poziomie wiary w to, że Łęczna z chujkiem awansuje do grupy mistrzowskiej i ją wygra:)