Dzień dobry, Bychu Badziewiak Pierwszy Urząd Skarobowy. Co to za przelewy z tego konta Panie Beks? Pracuje Pan dla firmy WORDPAY? Jeśli tak to proszę pokazać payslipy z odporowadzonym podatkiem...
Józef Małolepszy
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2013
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: bitnap
Dzień dobry, Bychu Badziewiak Pierwszy Urząd Skarobowy. Co to za przelewy z tego konta Panie Beks? Pracuje Pan dla firmy WORDPAY? Jeśli tak to proszę pokazać payslipy z odporowadzonym podatkiem...
Odpowiedź beksa: możecie mi skoczyć(w międzyczasie telefon do teściowej, żeby wynajęła papugę)
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: Kretol
Odpowiedź beksa: ..w huju was mam grupy analityka się urząd skarbowy nie tyka TUCO Z WAMI !..................................
Uzupełnisz?
zainwestuj w skrilla jak cie ścigną kiedyś to u buka tego nie odrobisz tylko ty Beks bys pewnie nie zniósł tego że temu skrilowy ten 1% trzeba odkopsać za spokojny sen ale twoja sprawa
na konto to ponoc do niektorych bankow wogole nie dochodza, nie lepiej beks na skrilla?
On nie ma skrilla
a ska Ty wiesz co ja mam.
zdziwiłbys się
wypłaty zlecane to kasa na nastepny dzien była ZAWSZE zarówno w becie i onibecie, dlatego moglem miec takie oczekiwania...a Ty mędrkuj więcej jak smude sie znasz
jestem traktowany ja WIAJPI czyt. VIP
Jeśli masz skrill i mimo to wypłacasz 14tys. bezpośrednio buk-> konto bankowe to jesteś po prostu głupi
lubie adrenaline po prostu
z pewnej firmy ubezpieczeniowej też czekam na wykon regresu, mija już ponad rok, i chyba nie przyjdzie. Poprzednia firma to wzięła na siebie prawdopodobnie. Kumpela mówiła ze jak do 1.5 roku nie przyjdzie to plaża. Nie wiem nie znam się