ja nie pękam człowieku pomyśl trochę nie będę jechał ponad 300 km żeby dać ci w łypę bo wynikła jakaś sprzeczka na forum proszę cie robisz z siebie pajaca z tą napinką będzie okazja to się spotkamy i sobie pobajerzymy
chłopie jaka okazja? tej okazji to ja mogę nie dożyć dla ciebie to pajacowanie a ja jak o czymś piszę to na poważnie
przypomniałem sobie właśnie że kiedyś coś wspominałeś o wspólnych spacerach na plaży....
Chudy my o tych agrafkach,w Twoim torsie ,też pamiętamy
Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 0.5 Antalyaspor v Karabukspor (Gole) 18/02/2017 Brak 2,50 Odbędzie się 2 Powyżej 0.5 Greuther Furth v Fortuna Dusseldorf (1. połowa - Gole) 18/02/2017 Brak 1,72 Odbędzie się Zakłady akumulowane
Coś w stronę Avelino w Serie B X2 na pewno. Dopiero zasiadam i rozkminiam. Tico słabe h2h na Gijonie ostatnio i przed LM są, może jakieś +hcp, sam nie wiem.
Coś w stronę Avelino w Serie B X2 na pewno. Dopiero zasiadam i rozkminiam. Tico słabe h2h na Gijonie ostatnio i przed LM są, może jakieś +hcp, sam nie wiem.