burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: Bullet
Dobra nie ma co pisać. Dałem się podpuścić i tyle. Może jestem inny, że nie robiłem cieszynek na meczu z Ruchem. Powtarzam, mnie takie wygrane nie cieszą, ale każdy ma swój dekalog. Najgorsze co może być to poprawianie błędów swoich albo swoich kolegów kolejnymi błędami, a to się właśnie dzisiaj stało.
najgorsze w tym wszystkim jest to że te czarne balerony w każdej kolejce popełniają w smudę błędów i nie ponoszą za to żadnych kar ba ich szef Przesmycki to dopiero jest kurwa a Boniek ostatnio w Cafe futbol tez nie widział problemu
Ja to uważam, że ludzi, którzy dla własnej przyjemności krzywdzą zwierzeta (jak np. na filmie biją psa i porzucają na drodze), powinno się podpalać żywcem i jednocześnie po kawałki obcinać członki ciała takiego podpalanego. Można byłoby jednocześnie tamować ewentualne krwawienie podpalając np. kikuta po uciętej dłoni.
Bullet mimo że nic do Ciebie nie mam ale na zlocie chętnie na solówkę z Tobą pójdę
Chyba z kieliszkiem na solówkę? Szkoda mi Was Aker. Pomimo kosy, zardzewiałego stadionu to będzie mi Ruchu i tych kibiców na wyjazdach brakowało jak spadniecie. Ale może wydarzy się cud na miarę Cracovii czy Dyskoboli
PS. Oczywiście jak Wam przyjebią te 10 punktów kary.