ze swojej strony bardzo przepraszam że nawet stefański nie pomógł Leszkowi w odniesieniu zwycięstwa zwracam się z wielką prośbą o zniesienie bana fechowi swoją prośbę motywuję tym że jako jeden z nieliczynych trzyma tu poziom na forum bardzo go szanuję i chciałbym zamienić to na wpłatę 50 zł na szlachetną paczkę proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Jaga LIDEREM !!!!
ze swojej strony bardzo przepraszam że nawet Taylor nie pomógł City w odniesieniu zwycięstwa ,zwracam się z wielką prośbą o zniesienie bana Betowcowi, swoją prośbę motywuję tym że jako jeden z nielicznych trzyma tu poziom na forum ,bardzo go szanuję i chciałbym zamienić to na wpłatę 50 zł na szlachetną paczkę, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Chelsea LIDEREM !!!!
wiedziałem że to napiszesz lisie bo wiesz że nie o to w tym wszystkim chodzi
ze swojej strony bardzo przepraszam że nawet stefański nie pomógł Leszkowi w odniesieniu zwycięstwa zwracam się z wielką prośbą o zniesienie bana fechowi swoją prośbę motywuję tym że jako jeden z nieliczynych trzyma tu poziom na forum bardzo go szanuję i chciałbym zamienić to na wpłatę 50 zł na szlachetną paczkę proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby Jaga LIDEREM !!!!
król przemówił
współ liderem
Za 5 minut będziesz miał aktualna tabele to napisz posta jeszcze raz
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
dzwonił do mnie łysy z uefa pytać o te bany itp żeby mu wytłumaczyć ale nie o to chodzi podobno wtorek środa czwartek ma być w huj btsów do ht no bo kiedy ja nie teraz> święta idą, pasuje coś kupić pod choinkę!
jakieś ingerowanie moderatorów pod wpływem presji innych w prywatne konto użytkowników żeby obniżyć ich reputację jest reflektowane a pisanie prawdy i uzasadnionych frustracji jest ostrzeżeniem pod groźbą bana pozdro Tazen wschodni kres w żyłach Jagiellońska krew Mamy Lidera !!!!
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: moor6
jaga 36 pkt lechia 36 pkt tylko bilans bramek ...
no i jak by się sezon tak kończył to kto wygrywa majstra? dwie drużyny ?czy ten kto ma lepsze bramki ? MOrasek nie bądz jak Paweł Wafel z potęgowaniem proszę cię...
no i jak by się sezon tak kończył to kto wygrywa majstra? dwie drużyny ?czy ten kto ma lepsze bramki ? MOrasek nie bądz jak Paweł Wafel z potęgowaniem proszę cię...
żadna bo podzielą punkty i Legia zajmie ich miejsce
po 30 kolejkach przy równej ilości punktów liczy sie h2h potem bramki ale do 30 kolejki na pierwszym miejscu jest różnica bramek strzelonych do straconych