Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Pierwszy sezon polskiego serialu Canal+ "Belfer" śledziło łącznie ponad 345 tys. widzów. Finałowy, dziesiąty odcinek obejrzało blisko pół miliona widzów. Mamy dobra wiadomość dla fanów serialu. Trwają prace nowym drugim sezonem.
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: burbon
Originally Posted By: fechu
"Pakt" teraz oglądam. Też dobry, polecam.
dzięki
To ten serial z podkomisarzem Sławomirem Desperskim? To chyba trzeba mieć ten filmowy kanał dla nowobogackich?
Tak quincy, teraz leci 2 sezon, ja wciągam z żono 1 sezon. Daje radę wg mnie. Na youtube można obejrzeć pierwszy odcinek 1 sezonu. Jak cię wciągnie to będziesz kombinował dalej jak oglądać
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Trwają prace nad scenariuszem drugiego sezonu serialu. Premiera planowana jest za rok - jesienią 2017 roku. Akcja serii będzie działa się we Wrocławiu, a główny, bohaterem nadal będzie Maciej Stuhr.
Trwają prace nad scenariuszem drugiego sezonu serialu. Premiera planowana jest za rok - jesienią 2017 roku. Akcja serii będzie działa się we Wrocławiu, a główny, bohaterem nadal będzie Maciej Stuhr.
w wiekszosci przypadkow kolejne seriie sa przereklamowane
burbon
Smakosz jedzenia i alko
Meldunek: 09/04/2014
Originally Posted By: quincy
Originally Posted By: burbon
"Pakt" teraz oglądam. Też dobry, polecam.
dzięki
To ten serial z podkomisarzem Sławomirem Desperskim? To chyba trzeba mieć ten filmowy kanał dla nowobogackich?
Tak quincy, teraz leci 2 sezon, ja wciągam z żono 1 sezon. Daje radę wg mnie. Na youtube można obejrzeć pierwszy odcinek 1 sezonu. Jak cię wciągnie to będziesz kombinował dalej jak oglądać