Nie no

Wy to wszyscy macie teorie bardzo fajnie, od mówienia, że jestem dzieciakiem, aż do kogoś tam. Jeżeli to nie Ty
Dymek265 podłączyłeś się do mnie, na gg to czego tak srasz w gacie?
Bzyku ale Ty jesteś śmieszny... Na wniosek Policji to i MB i Gadu-Gadu dają cały wypis, więc nie gadaj tutaj, że od kiedy jak się na tym nie znasz. W pracy spotykam się z takimi rzeczami non stop i wiem na jakiej to podstawie działa.
"Polska policja mogłaby im skoczyć i na fujarce zagrać"
Szybciej to by Tobie zagrała niż im. Po co się wogóle wypowiadasz jak się nie znasz?
a Ty
amkwish:
Te swoje Primo wsdź sobie gdzieś i nie osądzaj ludzi po jednym zdaniu. Jeżeli tak napisałem to tak będzie.
Secundo... dla Twojej wiadomośći 10 zł to stawka moja za godzine, no 10,50 powiedzmy. Ja nie naciągam ludzi, tylko ktoś inny to robi jeżeli to nie Dymek to po co wogóle tu są te wpisy bezsensowne?
Po Twoje Tertio... (Nie wiem czy Ty udajesz jakiegoś mądrego czy co...) Już wszystko zostało zgłoszone, a gnojem Tobie nie jestem, nie obrażam Cię więc i Ty mnie nie obrażaj!
"Sluchaj. Tu chodzi o to, ze On mogl to rozpowszechnic gdzie indziej. Jak bys sie czol jak by Ciebie nazywali zlodziejem ? I to bez zadnych podstaw. Ja chce wyjasnic ta sprawe i czekam na wypowiedz hosta. "
Dymek265 innych for nie przeglądam, tylko tutaj dałem taką informację. Czemu nie napiszesz do mnie priva? I nie poprosisz o numer gg? Żeby coś wyjaśnić? Jeżeli nie Ty to dobrze, jeżeli ktoś inny się podszywał pod Ciebie to będziesz miał lepiej bo ten drugi będzie miał niedobrze (i wtedy będziesz spokojny, że nikt nie przywłaszcza Twojego nicka)... Więc proponuje zamknąć temat i skończyć te jałowe dyskusje...
Aha... Ten ktoś, czy Ty czy nie Ty podłączył się z tego numeru gg:
2594920 ... i
dymas265@wp.pl I nie zamierzam Cię przepraszać i tyle, bo nic jeszcze nie wiem czy Ty czy nie Ty.... A teraz kończę wypowiedź w temacie urażonego pana