#678950 - 03/10/2006 17:59
potrzebuje osoby ktora umie pisac programy
|
member
Meldunek: 19/03/2006
|
mam maly pomysl na sposob grania ale do tego potrzebny mi jest program ktorego nigdzie nie ma i potrzebuje takiej osoby ktora by to zrobila wydaje mi sie ze to jest proste do napisania i da sie to zrobic lecz nic pewnego bo mi moze sie wydawac bo ja sie nie znam na pisaniu programow jest ktos taki kto by mi pomogl???
|
Do góry
|
|
|
|
#678952 - 03/10/2006 18:07
Re: potrzebuje osoby ktora umie pisac programy
|
member
|
w sprawie finasowej mozemy sie dogadac moge zaplacic nie wiem ile bo to chyba zalezy od tego jaki jest ten program i ile on czasu zabierze by go napisac chetnych zapraszam
chodzi mi o taki program ktory pobierze mi kursy we wtorek z strony stsu i bedzie je pobieral co dzien albo pod koniec tygodnia i porownywal zmiany w typach ktore spadly a ktore wzrosly chcialbym aby ten program mi pokazal o ile zmniejszyly skie kursy z poczatku tygodnia z jego koncem
|
Do góry
|
|
|
|
#678953 - 03/10/2006 18:10
|
member
|
chodzi o to ze jak ludzie duzo stawiaja na dany mecz to kurs spada przynajmniej mi sie tak wydaje uwazam ze sam bukmacher juz nam podpowiada co mozemy zagrac a czego nie kursy przeciez sie zmieniaja w ciagu tygodnia bo bukmacher tez musi byc na biezaco zeby nas oszukac pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#678955 - 03/10/2006 19:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Skoro już mowa o programach to może i mi ktoś napisze. Chodzi o taki program do którego wprowadzam np. kilka spotkań, podaje stronę z której pobierane mają być wyniki. Po każdej zmianie wyniku (np. po golu), lub po określonym czasie (np. ok. 15-18 minut na kwarte) wynik wysyłany jest poprzez bramkę sms na mój telefon komórkowy. Wiadomym warunkiem jest, że komputer musi być cały czas włączony. Przydałoby mi się coś takiego bo niekiedy muszę wyjść z domu w czasie trwania spotkania, a taki program uspokoiłby mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#678956 - 03/10/2006 20:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
|
Quote:
chodzi o to ze jak ludzie duzo stawiaja na dany mecz to kurs spada przynajmniej mi sie tak wydaje uwazam ze sam bukmacher juz nam podpowiada co mozemy zagrac a czego nie kursy przeciez sie zmieniaja w ciagu tygodnia bo bukmacher tez musi byc na biezaco zeby nas oszukac pozdrawiam
Po co do tego program? Wejdź sobie na Betfair, wybierz jakiś mecz i kliknij na nazwę zespołu. Pojawi Cie się wykres przedstawiający jak zmieniały się kursy. Myślę, że u niektórych buków internetowych też jest coś takiego. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#678958 - 03/10/2006 20:15
|
journeyman
Meldunek: 07/05/2005
|
Quote:
Skoro już mowa o programach to może i mi ktoś napisze. Chodzi o taki program do którego wprowadzam np. kilka spotkań, podaje stronę z której pobierane mają być wyniki. Po każdej zmianie wyniku (np. po golu), lub po określonym czasie (np. ok. 15-18 minut na kwarte) wynik wysyłany jest poprzez bramkę sms na mój telefon komórkowy. Wiadomym warunkiem jest, że komputer musi być cały czas włączony. Przydałoby mi się coś takiego bo niekiedy muszę wyjść z domu w czasie trwania spotkania, a taki program uspokoiłby mnie.
Wrzuć sobie Operę Mini do telefonu i będziesz mógł na bieżąco śledzić wyniki ze zwykłych stron www.
|
Do góry
|
|
|
|
#678959 - 03/10/2006 20:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Quote:
Wrzuć sobie Operę Mini do telefonu i będziesz mógł na bieżąco śledzić wyniki ze zwykłych stron www.
Tyle, ze bramka sms jest darmowa..., ale rownie dobrze wyniki mozna sprawdzac wap.fonbet.info przez WAP.
|
Do góry
|
|
|
|
#678960 - 03/10/2006 20:30
|
journeyman
Meldunek: 07/05/2005
|
Quote:
Tyle, ze bramka sms jest darmowa..., ale rownie dobrze wyniki mozna sprawdzac wap.fonbet.info przez WAP.
Bramka tak, ale nikt(?) mu nie napisze takiego programu za friko. Koszty GPRS nie są jakieś horrendalnie wysokie. W Plusie jest 0,12 zł za 100 KB, co wystarczy spokojnie na kilka godzin.
|
Do góry
|
|
|
|
#678961 - 03/10/2006 20:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Quote:
Quote:
Bramka tak, ale nikt(?) mu nie napisze takiego programu za friko. Koszty GPRS nie są jakieś horrendalnie wysokie. W Plusie jest 0,12 zł za 100 KB, co wystarczy spokojnie na kilka godzin.
Wiadomo, ze nie za friko, frajerow nie ma. Wysokie oplaty no nie sa, co nie zmienia faktu, ze bramka jest darmowa...
|
Do góry
|
|
|
|
#678962 - 05/10/2006 15:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Quote:
Quote:
Po co do tego program? Wejdź sobie na Betfair, wybierz jakiś mecz i kliknij na nazwę zespołu. Pojawi Cie się wykres przedstawiający jak zmieniały się kursy. Myślę, że u niektórych buków internetowych też jest coś takiego. Pozdrawiam.
Quote:
Zapomniałem dodać, że na Betfair od razu będziesz wiedział ile kasy poszło na typ z danym kursem.
Kurs można sobie oglądać jak się zmieniał, ale co to drugiej sprawy to zgodzić się nie można. Betfair jest giełdą, więc ktoś musi wystawić kurs, żeby druga osoba mogła zagrać. Więc w obie strony idzie dokładnie tyle samo kasy.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|