Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#678835 - 03/10/2006 14:08 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
Quote:

przynajmniej terminarz Wisła ma szczęśliwy, bo jeśli chcą myśleć o wyjściu z tej grupy (marne szanse, ale liczyć na to zawsze można) to dobrze że z dwoma teoretycznie najsilniejszymi rywalami grają u siebie.

polemizowałbym, uważam, że Nancy jest o wiele silniejsze w tym sezonie od Bazylei, zreszta sami sie przekonamy juz niedługo...

Do góry
Bonus: Unibet
#678836 - 03/10/2006 14:35 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Quote:

Jak Wisla zagra tak jak w Krakowie z Iraklisem

Jak zagrają tak jak w Krakowie, to będzie można co najwyżej nieźle się na tym obłowić

Zaś samej Wiśle to na dobre nie wyjdzie.

Do góry
#678837 - 03/10/2006 14:46 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
codi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/12/2005
Moim zdaniem zajmiemy ostatnie lub przedostatnie miejsce... Mozemy powalczyc z Basel. Nancy to aktualnie trzecia druzyna ligi francuskiej, Blackburn tez gra solidnie, zreszta to team angielski, z Feyenordem szans na wyjezdzie nie widze. No ale zobaczymy jak sie to wszystko potoczy, jaka forme przygotuja poszczegolne druzyny etc. Chcialbym wierzyc, ze awansujemy, ale jakos ciezko u mnie o optymizm.

Do góry
#678838 - 03/10/2006 15:02 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
A moim zdaniem ta grupa jest jedna z najslabszych, nie wiem co Wy widzicie w tym Blackburn, ja sie ogromnie ciesze, ze Balckburn i Basel mamy u siebie, bo moim zdaniem to by byly trudne wyjazdy do zdobycia, natomiast te ekipy sporo traca grajac na wyjezdzie, szczegolnie Basel. Najmocniejsza ekipa na chwile obecna jest Nancy i tak naprawde z nimi wdupimy czy u siebie czy na wyjezdzie, Feye jest cienki jak paczka dropsow i nie ma sie czego na chwile obecna obawiac. Tak na goraco po losowaniu: Nancy, Blackburn i Wisla graja dalej

Do góry
#678839 - 03/10/2006 15:03 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Azzaro Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/03/2006
Mógłby ktoś wrzucic skład bluckburn???? Kto tam gra oprócz b.mCarthego ??

Do góry
#678840 - 03/10/2006 15:06 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Quote:

Quote:

Jak Wisla zagra tak jak w Krakowie z Iraklisem

Jak zagrają tak jak w Krakowie, to będzie można co najwyżej nieźle się na tym obłowić

Zaś samej Wiśle to na dobre nie wyjdzie.

Bzyku jezeli nie opierać optymizmu na meczu z Krakowie z Iraklsiem to na czym ?

Jak dla mnie jedno z lepszych spotkan Wisly w tym sezonie, a to, ze akurat przegrane... to taki paradoks.

Przeciez jak zagramy tak jak z Iraklisem w Salonikach... to skonczy sie tak jak Amica.

Do góry
#678841 - 03/10/2006 15:09 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
Quote:

wHiTe_StAr
Na Wiśle są jakieś karty kibica czy coś takiego? Od kiedy będzie sprzedaż biletów na mecz z Blackburn?

karty kibica są,ale w przypadku meczów pucharowych wystarczy sam bilet,przedsprzedaż dla posiadaczy karnetów pewnie rozpocznie sie ok 2 tyg przed meczem,a reszta(tj ok 7000 bilecików) ok tydzień pozniej.
Komplecik bankowy,aż żal że nowej trybuny nie będzie jeszcze do tego czasu...

Do góry
#678842 - 03/10/2006 15:17 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
Quote:

Quote:

Grupa H wg. mnie grupa śmierci .

popatrz na kazda grupę, tutaj prawie leszczyków nie znajdziesz, kazda ekipa jest dosyc dobra, i kazda zapewne bedzie walczyc o wyjscie z grupy, mimo to przychylam się do Twojej opinii - najbardziej rzeźnicką grupą wydaje mi się grupa H

no bardziej chodziło mi o to , że w grupie H są przedstawiciele 4 najsilniejszych lig .
Ale rzeczywiscie każda grupa jest ciekawa i będzie sporo emocjonujących meczyków .

co do Wisły

"Przeciwnicy są silny, ale atrakcyjni. Przystępowanie do meczów w roli faworyta nam nie służyło, przykładem tutaj jest chociażby Dinamo Tbilisi. Z kolei gdy byliśmy notowani niżej to potrafiliśmy sprawiać niespodzianki, jak na przykład z Schalke 04. Wydaje mi się, że wyjście z grupy będzie trudne, ale realne. Co do losowania miejsc rozgrywania spotkań, to wolałbym, aby do Krakowa przyjechało Nancy, a nie FC Basel. Skoro jednak tak wypadło, to trudno" - powiedział prezes Wisły Kraków SSA Ludwik Miętta- Mikołajewicz

A z Blackburn kiedyś grała Legia i wygrała wygrać 2 mecze u siebie + remis na wyjezdzie i powinno być ok

Do góry
#678843 - 03/10/2006 15:36 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Quote:

Mógłby ktoś wrzucic skład bluckburn???? Kto tam gra oprócz b.mCarthego ??

Podstawowy skład wg skarbu kibica w Przeglądzie Sportowym:

Friedel - Gray, Kizaniszwili, Matteo, Neill - Pedersen, Savage, Tugay, Bentley - Roberts, McCarthy

Trener: Mark Hughes (Walia)

Transfery przed sezonem:
In: McCarthy, Jeffers, Roberts, Brown
Out: Dickov, Amoruso, Watt, Gresko, Bellamy, Harkins

Do góry
#678844 - 03/10/2006 15:41 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
no jeszcze Emerton tam gra .
Savage drewniak

Do góry
#678845 - 03/10/2006 15:43 Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Z Francuzami Wisle nie daje szans, predzej spodziewalbym sie remisu z Blackburn,
Basel jest do pykniecia choc sporo czasu zostalo do tych meczy wiec takie wyrokowanie to wrozenie z fusow.
Mecz z Feye jest dla mnie zagadka, piszecie ze powalcza, a ja jakos tego nie widze mimo ze rywale nie blyszcza.
Czas pokaze, pierwszy mecz z teoretycznie najsilniejszym rywalem u siebie bedzie meczem ktory rozstrzygnie co dalej, jesli uda sie ugrac choc punkt to widze szanse nawet jesli przegraja we Francji, jesli dostana lanie w pierwszym meczu to raczej bedzie po wszystkim:)

Ogolnie maja dosc ciekawa grupe i ze wzgledow sportowych i marketingowych, trzeba wierzyc i zyczyc duzo szczescia

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08