#678835 - 03/10/2006 14:08
Re: Losowanie Pucharu Uefa... los nie był zbyt łaskawy...
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Quote:
przynajmniej terminarz Wisła ma szczęśliwy, bo jeśli chcą myśleć o wyjściu z tej grupy (marne szanse, ale liczyć na to zawsze można) to dobrze że z dwoma teoretycznie najsilniejszymi rywalami grają u siebie.
polemizowałbym, uważam, że Nancy jest o wiele silniejsze w tym sezonie od Bazylei, zreszta sami sie przekonamy juz niedługo...
|
Do góry
|
|
|
|
#678836 - 03/10/2006 14:35
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Quote:
Jak Wisla zagra tak jak w Krakowie z Iraklisem
Jak zagrają tak jak w Krakowie, to będzie można co najwyżej nieźle się na tym obłowić 
Zaś samej Wiśle to na dobre nie wyjdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#678840 - 03/10/2006 15:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/02/2005
|
Quote:
Quote:
Jak Wisla zagra tak jak w Krakowie z Iraklisem
Jak zagrają tak jak w Krakowie, to będzie można co najwyżej nieźle się na tym obłowić 
Zaś samej Wiśle to na dobre nie wyjdzie.
Bzyku jezeli nie opierać optymizmu na meczu z Krakowie z Iraklsiem to na czym ?
Jak dla mnie jedno z lepszych spotkan Wisly w tym sezonie, a to, ze akurat przegrane... to taki paradoks.
Przeciez jak zagramy tak jak z Iraklisem w Salonikach... to skonczy sie tak jak Amica. 
|
Do góry
|
|
|
|
#678841 - 03/10/2006 15:09
|
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
|
Quote:
wHiTe_StAr Na Wiśle są jakieś karty kibica czy coś takiego? Od kiedy będzie sprzedaż biletów na mecz z Blackburn?
karty kibica są,ale w przypadku meczów pucharowych wystarczy sam bilet,przedsprzedaż dla posiadaczy karnetów pewnie rozpocznie sie ok 2 tyg przed meczem,a reszta(tj ok 7000 bilecików) ok tydzień pozniej. Komplecik bankowy,aż żal że nowej trybuny nie będzie jeszcze do tego czasu...
|
Do góry
|
|
|
|
#678842 - 03/10/2006 15:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/06/2003
|
Quote:
Quote:
Grupa H wg. mnie grupa śmierci .
popatrz na kazda grupę, tutaj prawie leszczyków nie znajdziesz, kazda ekipa jest dosyc dobra, i kazda zapewne bedzie walczyc o wyjscie z grupy, mimo to przychylam się do Twojej opinii - najbardziej rzeźnicką grupą wydaje mi się grupa H
no bardziej chodziło mi o to , że w grupie H są przedstawiciele 4 najsilniejszych lig . Ale rzeczywiscie każda grupa jest ciekawa i będzie sporo emocjonujących meczyków .
co do Wisły
"Przeciwnicy są silny, ale atrakcyjni. Przystępowanie do meczów w roli faworyta nam nie służyło, przykładem tutaj jest chociażby Dinamo Tbilisi. Z kolei gdy byliśmy notowani niżej to potrafiliśmy sprawiać niespodzianki, jak na przykład z Schalke 04. Wydaje mi się, że wyjście z grupy będzie trudne, ale realne. Co do losowania miejsc rozgrywania spotkań, to wolałbym, aby do Krakowa przyjechało Nancy, a nie FC Basel. Skoro jednak tak wypadło, to trudno" - powiedział prezes Wisły Kraków SSA Ludwik Miętta- Mikołajewicz
A z Blackburn kiedyś grała Legia i wygrała wygrać 2 mecze u siebie + remis na wyjezdzie i powinno być ok 
|
Do góry
|
|
|
|
#678843 - 03/10/2006 15:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2006
|
Quote:
Mógłby ktoś wrzucic skład bluckburn???? Kto tam gra oprócz b.mCarthego ??
Podstawowy skład wg skarbu kibica w Przeglądzie Sportowym:
Friedel - Gray, Kizaniszwili, Matteo, Neill - Pedersen, Savage, Tugay, Bentley - Roberts, McCarthy
Trener: Mark Hughes (Walia)
Transfery przed sezonem: In: McCarthy, Jeffers, Roberts, Brown Out: Dickov, Amoruso, Watt, Gresko, Bellamy, Harkins
|
Do góry
|
|
|
|
#678845 - 03/10/2006 15:43
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Z Francuzami Wisle nie daje szans, predzej spodziewalbym sie remisu z Blackburn, Basel jest do pykniecia choc sporo czasu zostalo do tych meczy wiec takie wyrokowanie to wrozenie z fusow. Mecz z Feye jest dla mnie zagadka, piszecie ze powalcza, a ja jakos tego nie widze mimo ze rywale nie blyszcza. Czas pokaze, pierwszy mecz z teoretycznie najsilniejszym rywalem u siebie bedzie meczem ktory rozstrzygnie co dalej, jesli uda sie ugrac choc punkt to widze szanse nawet jesli przegraja we Francji, jesli dostana lanie w pierwszym meczu to raczej bedzie po wszystkim:) Ogolnie maja dosc ciekawa grupe i ze wzgledow sportowych i marketingowych, trzeba wierzyc i zyczyc duzo szczescia 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|