Wiele jest tematów w dziale PP, w których chcielibysmy napisać coś autorowi, lub chcemy coś skomentować, jednak nie mozemy ze względu na to, że jest zakaz wpisywania się.
Możnaby było w tym temacie wpisywać wszystkie te swoje pytania/sugestie itd.
Moje pierwsze pytania do Eksperto:
W swoim temacie o NFL zawarłeś sondę, w której pytasz sie czy 20 % zysku na NFL to dobry wynik czy nie. Sam wielokrotnie pisałeś, że nie można oceniać typera/systemu po kilku, kilkunastu typach tylko po znacznie większej próbie. Tak więc, jaki jest sens umieszczania takiej sondy po 14 typach ?
W tym samym temacie w pierwszym poście zdaje mi się, że napisałeś, że to nie będą Twoje picki tylko zaczerpniete od kogoś innego. Teraz juz nie ma tego dopisku - dlaczego ? Czy po początkowych sukcesach nagle zmienil się autor picków ?
Nie odbieraj tego Experto jako ataku na swoja osobę. Bardzo dobrze, że zaczałeś prowadzić tematy z typami, gdyż kilku userów zarzucało Ci, że wcale nie jesteś takim dobrym typerem za jakiego się uważasz. Tymi tematami będziesz mógł zamknąć im usta.
Moje pytania nie są atakami na Twoją osobe, tylko mają na celu wyjaśnić powstałe niejasności.