Witajcie witajcie Szanowni Państwo!
Wlasnie bylem swiadkiem jakiegos dla mnie niezrozumialego zamieszania! Jakis koles zarzuca znanemu mi dobrze Vendettcie jakies machlojki... Az sie zarejestrowalem na to forum zeby napisac cos od siebie.
Znam uczciwego mlodego czlowieka autora tego tematu. W trakcie tenisowego sezonu siedzi przed TV i z troska o wlasna ale i o Wasza kieszen i, przy tym, dobra zabawe, wyłuskuje najwazniejsze detale w trudnej sztuce gry w tenisa, znane tylko specjalistom, by je potem "obrobic", porownac z gra kolejnych przeciwnikow. Wiem jak stara sie i "rozkminia" wieczorami i rankami mecze tenisowe i to co widzial specjalnie dla Was! To kuchnia i ciezka praca w tym wszystkim a Wam serwuje gotowe danie i zyczy przy tym smacznego! Wy tylko korzystacie, spijacie miod i owoce tego odpowiedzialnego i czasochlonnego zajecia. Malo tego, sam w tym uczestniczy. Jego sukcesy i niestety porazki (ale dobrze ze rzadkie) sa prawdziwe. Sam to przezywa, ryzykuje wlasnymi pieniedzmi.
Dowiedzial sie o jakims meczu, ze mozna zarobic. Nie jest specjalista od pilki noznej, jest indywidualista, woli sporty indywidualne i elitarne, jak tenis, ale trzyma tez reke na pulsie jesli chodzi wlasnie o futbol czy tez siatkowke. Chcial sie podzielic informacja rowniez i z Wami. Koln - Duisburg... odruchowo majac informacje podal ja dalej. Ja tez bym tak zrobil!!!
Teraz jakis dupek robi z tego jakas afere. Koles pewnie gral typy Vendetty a teraz cos mu sie w glowie przewrocilo chcial na siebie zwrocic uwage i robi jakas zawieruche.
Nic nie wiem na temat tego goscia, nie chce bezpodstawnie szkalowac, ale sie pomylil i jeszcze raz podkreslam, chce zwrocic na siebie uwage. Jakis serial brazylijski chcial moze zrobic, potrzebna mu byla drastyczna fabula.
Ja tam wole pograc typy Vendetty, czasami dac mu tez cos od siebie, swoje odczucia (Kremlin Cup, ostatni final Davis cup <stawialem na Nalbandiana z Davidenko

> gdzie siedzialem osobiscie na trybunach).
http://img145.imageshack.us/my.php?image=imgp1528dz6.jpg kto rozpozna super znana osobistosc na trybunach moskiewskiej finalowej areny Davis cup?

Pozdrawiam! Czytajcie ten temat, sa tu zawsze dobre i prawdziwe i grane przez autora typy!
http://img97.imageshack.us/my.php?image=imgp1461pi2.jpg