Ludzie... skad w Was tyle zawisci?

Przeciez to jest chore....a jednak mnie to smuci choc sam nie wiem dlaczego ale jest mi naprawde bardzo przykro po tym co przeczytalem po powrocie do domu.I sam sie dziwie po co ja to teraz pisze , przeciez moglbym to pozostawic bez komentarza tak jak wiele typow ktore weszly a ktore gralem duzo grubiej niz Koln lub te ktore przegrywalem a nikt nie robil z tego wielkiego HALO. Mam wymieniac? po co? nic mi to nie da nie chce sie chwalic ...jedyną satysfakcje jaką mam ( mialem ) z prowadzenia tego tematu byla radosc z tego ze Wy ze mną wygrywacie.Pewnie pomyslicie ze przesadzam z tym "Wy" ale taka jest prawda ze gralo ze mną wiele osób i wiele wygrywalo co mnie bardzo cieszylo.... zobaczcie tematy "robie to tak", "styl warszawskich ulic"w jewdnym z nich zrobilem sonde z ktorej wyszlo ze uzytkownicy tego forum ograli wraz ze mną buki na kilkadziesiat tysiecy zlotych. Juz zapomnieliscie o tym? ...szkoda

Myslicie ze ja to "sportowiec"? niestety musze Was rozczarowac to nie ja.... nie jestem hakerem nie umiem znieniac ip mam net z upc i chyba są tu osoby ktore moga sprawdzic moj "adres"

???
Dlaczego wmawiacie mi ze pisalem ze to ustawka? skoro tak nie jest.Nauczcie sie czytac ze zrozumieniem

Dlaczego udzielalem sie w temacie Sportowca? bo mysallem ze typ wejdzie....szczerze powiem ze uwierzylem ze koles kupuje typy od powaznych ludzi i chce w ten sposob zarobic na abonament i w ten sposob wyjsc wiecej " na czysto". Pomylilem sie ... popelnilem blad wpisujac sie tam ... nie pierwszy i nie ostatni - jestem tylko czlowiekiem.
Myslicie ze to byla reklama? ze gdyby weszlo zaczal bym sprzedawac typy? hehe uwierzcie ze gdybym chcial robil bym to z powodzeniem ale nie mam takiej potrzeby jak widzicie niezle wychodze na swoim graniu i choc nie wypieram sie !!! PRZYZNAJE ZE BYL OKRES W KTORYM SPRZEDAWALEM TYPY i zakoczyl on sie sukcesem, to po wywiazaniu sie z polrocznej umowy wolalem wrocic na forum by podawac je tutaj.
Typ na Koln doostalem od znajomego ( Polaka ktory mieszka od kilku lat w Niemczech) to nie byl pierwszy typ od niego i napewno nie osttani ktory zagram

Lordzie Devastatorze ... pamietasz Kravchuka ktorego zagrales po kursie kolo 3.2? wychwalales mnie wtedy pod niebiosa nazywales przyjecielem a teraz wyzywasz od najgorszych.....
Stoin chcesz mnei banowac... bardzo prosze.... nie raz pisales ze jestem dla Ciebei autorytetem jesli chodzi o tenis....widze ze to sie zmienilo
Svart.... szkoda mi CIebie.... jestes strasznie zakomplelsiony , pojawiasz sie wszedzie tam gdzie jest jakas " afera" nikomu nei wierzysz...zyjesz w swoi mlautkim swiecie...otworz w koncu oczy
Craax

"frajer na zawsze bedzie frajerem"
reszty nie chce mi sie wymieniac

gralem w pilke 2 godziny na hali i po przyjsciu dostalem od znajomych linki w ktorych zostalem zmieszany z blotem jak najgorszy frajer ...oszust i sami wiecie najlepiej co o mnie pisaliscie
Pozdrawiam VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV

na zawsze Jot eL Be