Witam. Jako ze jestem troszke po piwku prosze zrozumiec to co pisze. Mam nadziejze bedzie zrozumiale.
Otoz mam laptopa i chcialbym na nim ogladac TV.
Czego potrzebuje? zeby moc ogladac TV?
Kiedys chcialem kupic sobie karte tv sat ale z tego co kojarze zeby uzywac tego cuda trzeba nakupic konwerterow talerzy i innych cudów.
Teraz chcialbym w sumie ogladac tylko to co mam obecnie w moim telewizorze. Wiem ze sa zwykle karty tv ktore to umozliwiaja ale nie wiem czy mozna je zewnetrznie podlaczyc do laptopa...i jak..
Teraz chce ogladac tylko to co mam w telewizorze czyli wystarczyla by zwykla karta tv, ale w przyszlosci chcialebym se kupic talerz + te konwertey takze chcialbym od razu kupic cos co mialoby w przyszlosci mozliwosc rozbudowy.
czyli jesli dobrze mysle potrzebna mi karta tv sat ( bo chyba ma te same funkcje co zwykla karta tv) tyle ze zewnetrznie podlaczana do laptopa, prawdopodobnie przez usb ale pewnynie jestem, patrzylem na allegro sa jakies zewnetrzne tunery do laptopow ale nic mi w tym temacie nie wiadomo
Jesli ktos jest zorientowany w temacie to niech da znac co mijest potrzebne by ogladac tv na laptopie.
Pozdro
Ryan