Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy ona zakocha się w Tobie zadbanym, z przepięknym nosem i lektorskim głosem, a nie gdy będziesz szedł po mieście w ubrudzonym gajerze i nie obejrzy się za Tobą jak sto innych kobiet. Wtedy, gdy nie będzie ceniła Cię za to jaki jesteś mądry, ale za to jaki jesteś gdy masz wypchany portfel i kiedy uświadomi sobie, że dajesz jej więcej pieniędzy niż Ty dostajesz w pracy...
I pomyśleć że jak byłem młody to się śmiałem z takich tekstów a to szczera prawda
Wiesz kiedy jest prawdziwa miłość? Wtedy, gdy ona zakocha się w Tobie zadbanym, z przepięknym nosem i lektorskim głosem, a nie gdy będziesz szedł po mieście w ubrudzonym gajerze i nie obejrzy się za Tobą jak sto innych kobiet. Wtedy, gdy nie będzie ceniła Cię za to jaki jesteś mądry, ale za to jaki jesteś gdy masz wypchany portfel i kiedy uświadomi sobie, że dajesz jej więcej pieniędzy niż Ty dostajesz w pracy...
I pomyśleć że jak byłem młody to się śmiałem z takich tekstów a to szczera prawda
milosc nie istanieje chyba ze do pieniedzy i lekkiego zycia
a jak sie wiaza dwie osoby o podobnym potencjale finansowym?
Cieszy mnie to, że Hasi widzi jak daremny jest Aleksandrow i zostawia go na ławce. Nie boi się wystawić Langila w najważniejszy meczu sezonu - jak sam stwierdził. Brawo - oby obronił się decyzjami
Ja zawsze jeździłem na randki moją starą 13-letnią skodą felicją z przegnitą blacharką żeby mieć odrobinę pewności że dla laski liczą się inne rzeczy niż tylko kasa
a jak sie wiaza dwie osoby o podobnym potencjale finansowym?
długo i szczęśliwie
Originally Posted By: pacyfista
dla starego rocznika odległe czasy chociaż w chujowym systemie to było jakoś bardzie życzliwie i przyjaznie dla blizniego
mamy taki plan żeby wyjebać cały PiS i PO za sejmowe bramy
won na marsa
tak jeszcze 15 lat temu tak było że bez problemu szło takie rzeczy ogarnąć ale w aktualnych czasach nie ma bata. Najgorsze jest to że nie ma jak tego wyjaśnić dalszej rodzinie. Oni czegoś takiego nie rozumieją bo sami są bogaci i ich córki już dawno zamężne. U mnie niby to samo jest bogactwo ale oszczędna rodzina jest śmiertelne ale ma to ku temu swe plusy. Niestety minus jest taki jak mój poprzedni wpis.
Warren
Dr. Watson
Meldunek: 18/01/2005
Originally Posted By: aker
Ja zawsze jeździłem na randki moją starą 13-letnią skodą felicją z przegnitą blacharką żeby mieć odrobinę pewności że dla laski liczą się inne rzeczy niż tylko kasa
a mnie jak zawsze pytały czym przyjechałem to mówiłem że siódemką myślały że chodzi o bmw a to był nr tramwaju