#671487 - 29/10/200608:48Re: Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [2]
shane
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
No niedziele sa fatalne. Tak mi sie nigdy nie chce uczyc... ;/ Perspektywa uczelni i poniedzialku mnie dobija troche. Len ze mnie Pani od geografii w LO na mnie "nygus" mowila Jejku... mowie Wam - kto jeszcze jest w szkole sredniej niech sie naprawde cieszy!
Quote: No niedziele sa fatalne. Tak mi sie nigdy nie chce uczyc... ;/ Perspektywa uczelni i poniedzialku mnie dobija troche. Len ze mnie Pani od geografii w LO na mnie "nygus" mowila Jejku... mowie Wam - kto jeszcze jest w szkole sredniej niech sie naprawde cieszy!
To zależy, gdzie na studia pójdziesz. Moja siostra cioteczna poszła do Warszawy na charakteryzację i ani przez moment nie przyszło jej do głowy, że fajnie by było do liceum wrócić
#671492 - 29/10/200609:04Re: Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [2]
shane
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
No widzisz Radek. Nie dziwie sie Twojej kuzynce... kobieta+charakteryzacja to chyba mowi za siebie studia w sam raz dla niej Ja studiuje socjologie - narazie troche nudno jest, moze bedzie lepiej. Ksiazki wielkosci encyklopedi napisane jezykiem z nutka filozofii tez mi sie narazie nie podobaja
#671495 - 29/10/200609:33Re: Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [2]
nOcnY
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004
to ja tez powiem ehhh... pomyslowy kris wczoraj w protku stuknal denkiem swojego browara w szyjke browara kumpla i co sie stalo?... strumien piwa zalal koledze plecy bialej koszuli... a ten co trzymal browar podczas proby zamiany na moj - bylo w nim wiecej bro, rozcial reke... madry krzysiu...
jesteś pewien ? skoro samo B kosztuje teraz około 900 zł to C jest tylko tyle droższe ?
Sprawdziłem jeszcze raz i faktycznie - cena to jednak ok 1800. Cwaniaczki w jednym ośrodku dali cenę właśnie 1200 ale za 20h praktyki. Z tym że obowiązkowe jest 30h a za dodatkowe godziny po 50 zeta.