O tak Perełka króluje ale tylko i wyłącznie Mocna Nie wiem ile kosztuje w Lublinie ale w Łęcznej cena w sklepach wacha się między 2.60 - 2.80 zł w hurtowniach jakieś 1.95 zł, nie wiem ile kosztuje w rozlewni
W sklepie osiedlowym Perelka piwko 2,20 z butelka Pierniczek tylko nie mocna prosze Cie podjezdza spirytusem, dobra jesli chcesz sie "ujebac" Zwykla poprostu bajka Th0mas ją nawet przeterminowana mozna pic
Dziabor
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
kto mi odmieni slowo błachy??
liczba pojedyncza 1.ja jestem błachy 2.ty jestes błachy 3. on jest błachy ona jest błacha ono jest błache
liczba mnoga 1??? 2??? 3???
co powinno byc?? np oni sa błasi?? tylko to mi pasuje
aha jeszcze jedno za kogo sie uwazala mamucica w epoce lodowcowej 2?? za ocelota?? za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec a cxhodzi mi to po glowie od kilku dni
liczba pojedyncza 1.ja jestem błachy 2.ty jestes błachy 3. on jest błachy ona jest błacha ono jest błache
liczba mnoga 1??? 2??? 3???
co powinno byc?? np oni sa błasi?? tylko to mi pasuje
aha jeszcze jedno za kogo sie uwazala mamucica w epoce lodowcowej 2?? za ocelota?? za nic w swiecie nie moge sobie przypomniec a cxhodzi mi to po glowie od kilku dni
Dzisiaj przchodze ze szkoly do domu (urwalem sie z ostatniej lekcji) po wode i ciuchy na silke a tu Tata sie pyta czy cos zamawialem bo jakas paczka przyszla. Ja sobie mysle co to moze byc patrze a tu koszulka z Mundialowego konkursu Betssona z "zajebistym" motto na plecach
Platini
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
Quote:
Quote: ALe dziś fajnie tańcowali na TVN az zacząłem ściągać nutki tego typu podobne
Ja nie mam siły patrzeć na tego typu gówna.
Ale każdy robi to co lubi
Poprzednich edycji nie oglądałem ale na tą się skusiłem Powód : udział w programie kobiety, którą bardzo lubię Niestety już odpadła tak więc nie będe już śledził dalszych losów gwiazd, które w tym programie tańcza
Biorę udział w konkursie, który polega na jak największej liczbie wejść na daną strone poprzez mój link. Dlatego mam do Was gorąco prośbę: pomożecie mi w tym? Zajmie to Wam maksymalnie minutkę a mi bardzo pomoż :