Ja się na koszu nie znam , ale jak rozwalili Anwil we wlocławku 2 dni temu to czułem że będzie powtórka i ... była al niec grubego za 2 zygmunty i kazika
to gratuluje nosa, ktorego ja nie mam niestety swoja droga to askoczyla mnie mocno porazka Oly u siebie z PAO... po polfinalach dalbym sobie obie rece u*ebac, ze final bedzie do jednej bramki
Gustawo Lima
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
Originally Posted By: hallik
to gratuluje nosa, ktorego ja nie mam niestety swoja droga to askoczyla mnie mocno porazka Oly u siebie z PAO... po polfinalach dalbym sobie obie rece u*ebac, ze final bedzie do jednej bramki
mnie też choć na szczęście nie grałem. Oly też ten sezon słaby ale jednak u siebie zawsze mocni a Panata gra taką kupe że nie wiem jak oni tam wygrali....
kolejny w mecz w Atenach i nie wiem czy sie odwaze pograc przeciwko gospodarzom, kurs pewnie tez nie bedzie powalający, no ale wiadomo, ze lepszy, niz gdyby dzis wygrali
mieli 71-68 i Oly rzucalo 2 wolne.. pierwszego nie trafili, drugiego jak mniemam specjalnie, zebrali w ataku i za 3 weszlo. Kolejna dogrywka.. PAO caly czas z przodu, nawet +4, kilka strat.. w koncu Oly za 3 trafia i koniec