piłka nożna to wielka pralnia pieniędzy poustawiane mecze w Lidze Mistrzów, eliminacjach do MŚ i Euro, najlepszych ligach to nasze podwórko to maly pikuś
To prawda, byl nawet program na planete o tym miedzy innymi jak to korea poludniowa daleko zaszla w mistrzostwach, w ktorych my odpadlismy, ale akurat LM to dla mnie najmniej ustawiona liga i tak samo eliminacje do niej
ciekawe czy to ze blisko 20lat nie ma polskiego mistrza w lm to tez ustawione
piłka nożna to wielka pralnia pieniędzy poustawiane mecze w Lidze Mistrzów, eliminacjach do MŚ i Euro, najlepszych ligach to nasze podwórko to maly pikuś
To prawda, byl nawet program na planete o tym miedzy innymi jak to korea poludniowa daleko zaszla w mistrzostwach, w ktorych my odpadlismy, ale akurat LM to dla mnie najmniej ustawiona liga i tak samo eliminacje do niej
ciekawe czy to ze blisko 20lat nie ma polskiego mistrza w lm to tez ustawione
@tronk nie, oni po prostu przyzwyczaili sie ze w polskiej lidze zawsze ktos pomaga wygrac mecz, a potem przychodza eliminacje do LM i jest lipa, sedzia nie pomaga, jak wygrac?
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: pacyfista
biczu o kim mowa
Na lewej ręce złoty zegarek,na prawej gruba złota bransoleta Na karku wielki świecący łańcuch,a na samym przedzie błyszczący złoty ząb.Wystarczy rzut oka ,by stwierdzić -to nie jest typ światowca .
Gdyby przedstawić przypadkowej osobie zdjęcie i zapytać ,czy ta osoba
mieszka w Warszawie,Nowym Jorku,Londynie ,Łodzi a może Obrzycku,każdy bez wahania powiedziałby:"W Obrzycku".Nie wiem czemu ,ale pasował do tej nazwy. Ulubione powtarzane kilka razy dziennie powiedzenie: "Ja twardszego wyjmuje ,niż ty wkładasz"
Powyżej 0.5 Almere City FC v Willem II (1. połowa - Gole) 13/05/2016 Brak 1.72 Odbędzie się Poniżej 0.5 Sheff Wed v Brighton (1. połowa - Gole) 13/05/2016 Brak 1.83 Odbędzie się Powyżej 0.5 FC Eindhoven v NAC (Gole) 13/05/2016 Brak 1.44 Odbędzie się