Witam wszystkich - na forum siedze juz jakis czas ale nie widzialem takiego tematu jak zestawienie oplat pobieranych przez bukow od wplat i wyplat na nasze konta u nich w zaleznosci od metody. Wielu forumowiczom z pewnoscia otworzyloby to oczy, przesloniete przez 'wysokie kursy' no i pokazaloby, ze 3 % - owy surebet jest jednak zakladem, do ktorego dolozymy. Na forum w odpowiednim dziale jest w bardzo fajny sposob zestawione zachowanie bukow w tenisie w wypadku kreczu (krecza?) - marzy mi sie podobne zestawienie oplat jakie ponosi grajacy w zaleznosci od buka i sposobu wplaty.
Proponowalbym zatem uwzglednic nastepujace rodzaje wplat:
1. Karta debetowa
2. Karta kredytowa (wbrew pozorom moga byc roznice!!)
3. Przelew
4. Moneybookers
5. Neteller
6. Paypal
no i oczywiscie oplaty od wyplat
Jesli np pierwsza wyplata w miesiacu tylko jest bezplatna prosilbym o napisanie jaka jest oplata od nastepnych wyplat.
Na dobry poczatek zla wiadomosc - Interwetten pobiera prowizje juz od pierwszej wplaty na konto z karty debetowej - jest to 3% od wplaty, kwota odjeta z rachunku jest o 3% wieksza niz wplata

Interwetten niezaleznie od waluty. Ladbrokes z tego co pamietam jak gralem nie pobieral zadnych oplat ani od wplat, ani od wyplat przynajmniej kartami - kompensuja to sobie wysokimi marzami niestety.
Prosze o dopisywanie kolejnych pozycji do tej listy badz przekierowanie mnie do niej jesli takowa juz jest jak rowniez o aktualizacje i tendencje wsrod bukow w tym zakresie (wydaje mi sie ze coraz czesciej przerzucaja one na grajacego oplaty zwiazane z wplatami i wyplatami).
Z gory dziekuje wszystkim wpisujacym sie i pozdrawiam