#657101 - 11/09/2006 18:23
Re: Pytania, uwagi, reklamacje - Singiel i Debel.
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/01/2006
|
zbysiu...fajne piersi masz  ale powiedz mi...jakby oni wygrali ani by się nie zająkneli o tym ze cos nie pasuje..a teraz jak przegrali zaczynają płakać ...przypadek ? poza tym..może rzeczywiscie kolorystycznie nie wyglądało to tak jak powinno ale popatrz na innych...nikt do nikogo nie ma o nic pretensji a tu sie pan seniu czepia tego że przecinek był postawiony nie tam gdzie trzeba...moze troche honoru by sie przydało..ja naprawde im nie broniłem podac tego 6 typu i wtedy by nas mineli..
|
Do góry
|
|
|
|
#657102 - 11/09/2006 19:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#657103 - 11/09/2006 19:21
|
Carpal Tunnel
|
a swoją drogą GB jak na tak dużego buka ma skrajnie ubogą ofertę tenisową..żadnych debli..nic :<<
|
Do góry
|
|
|
|
#657104 - 11/09/2006 19:24
|
journeyman
Meldunek: 23/08/2006
|
Czytam uwaznie te wasze wypowiedzi i musze zgodzic sie ze Zbyszkiem Kiliszkiem i przyznac racje seniu26. Jesli bedziemy tolerowac bajzel to wnet kazdy bedzie zapisywal jak chcial najlepiej jakims kodem nieznanym dla przeciwnika, gdzie nawet nasza enigma wymieknie. Jesli podany jest wzor to trzeba sie go trzymac, zwlaszcza ze widzialem najnowszy typ Svarta ulva z godz 21.16 i zapisany jest tak jak nalezy, czyli wzial sobie chlop do serca te wszystkie wywody i trzyma sie wzorca. Pozdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#657106 - 12/09/2006 05:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Quote:
Mam pytanie do prwodzacego. Po pierwsze gratuluje awansu parze Scobas/ svart Ulv, ale... .Poprzez ich zapis pierwszego spotkania #1 2.55 King/Spadea v Li/Suk 1.38 04 wrz 06 23:00 CET typ: King/Spadea, bylem przekonany ze kurs na pare King spadea wynosi 1,38 i wszystkie moje kolejne wyliczenia oparte byly o te wielkosc. Mielismy sie trzymac pewnych zapisow ulawiajacych przeciwnikom czytelnosc danych typow. tutaj tak nie jest. Po drugie nie moge nigdzie sprawdzic czy aby kurs na King/ Spadea byl taki wysoki. Jezeli wszystko jest ok, to w porzadku gratuluje zwycieskiej parze i zycze dalszych sukcesow. Seniu26
Muszę stanąc w obronie mojego deblowego kolegi, bo niestety prawdą jest, że i ja w swoich obliczeniach kalkulowałem 1.38. Dlatego też w swoich dywagacjach zagraliśmy tylko jeden typ Federer - Roddick - liczba setów 4, po to by na farcie się prześliznąć do następnej rundy. Potwierdzają to nie tylko nasze rozmowy na priv, ale i taktyka przez nas obrana. Nie jesteśmy aż takimi leszczami by podgonić rywala i mając jeszcze jeden typ w zapasie umyślnie przegrać. Nawet typując finał debla pań po naszych wyliczeniach wychodziło nam, że awansujemy. Nie weszło więć puściliśmy liczbę setów, które miały nam dać wymagany wynik.
Ale i tak to wszystko musztarda po obiedzie. Moim zdaniem błąd jest obustronny. Svart i Scobas zapisali mecz mało czytelnie, zaś my czytaliśmy za mało dokładnie. Gratki dla zwycięzców.
|
Do góry
|
|
|
|
#657107 - 12/09/2006 06:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Sorki, że pod post pod postem, ale jeszcze jedno gwoli właściwego zrozumienia.
Proszę zrozumcie moje oraz Senia wypociny w tym dziale nie jako próbe wywalczenia sobie czegoś, ale raczej jako formę żalu i rozgoryczenia (może powinniśmy utworzyć taki dział, gdzie my oraz inni pechwo przegrani mogliby się wypłakać:). Po zagraniu typu na liczbę setów Federer - Roddick usiadłem sobie w fotelu i obejrzałem ów mecz. Po zakończeniu finału oprócz dopisania paru euro na moim koncie już się cieszyłem na myśl o grze w następnej rundzie tego turnieju. Moja radość (choć przedwczesna, jak się poźniej okazało) była tak duża aż założyłem nawet tu temat z podliczeniami typów II rundy debla co powinien potwierdzi Fro Lech (bo aktualnie tematu tego już nie widzę).
Aż tu nagle ni stąd ni z owąd dowiaduje się, że przegraliśmy. Ale jak, czemu..... Chwila refleksji, sprawdzam typ po typie i już wszystko jasne. Aż mi się ciepło zrobiło, bo dopiero zrozumiałem taktykę naszych przeciwników, którzy po trafieniu wysokiego kursu starali się w następnych bronić przewagi.
Tak więc jeszcze raz gratki dla zwycięzców. Ja też poniekąd uważam się za wygranego (pomimo turniejowej porażki) bo poznałem fajnego gościa (to o Tobie Seniu), z którym mam nadzieję, że wystąpie w następnej edycji turnieju.
|
Do góry
|
|
|
|
#657108 - 12/09/2006 08:00
|
Carpal Tunnel
|
gratuluję klasy Valverde, z czystego leniwstwa przekleiłem prosto z GB ten zapis i może dlatego wystąpił błąd. jednakże mieliście banalną rzecz do zrobienia ..trafić kurs coś 1.2 i nas mijacie  wystarczyło podać 1 typ więcej - to wy mieliście karty w ręku - 3 typy mniej od nas przed ostatnim dniem ... było niedopowiedzenie ale wierzcie - nie chciałem ukrywać żadnego kursu tym bardziej zrobiłem skrinszota w razie niedopowiedzeń..niestetty skoro tydzień się skończył to usunąłem go wczoraj.
|
Do góry
|
|
|
|
#657109 - 12/09/2006 08:36
|
Carpal Tunnel
|
fro nie orientujesz sie czy jest szansa zeby GB dało jakiekolwiek inne mecze ? jest dużo debli, ruchasa nie maja np dzisiaj i wogole ..bieda :< co my mamy grac ?
|
Do góry
|
|
|
|
#657111 - 12/09/2006 10:46
|
Carpal Tunnel
|
eh ten konkurs w tym tygodniu staje się bez sensu..juz 3 spotkania które grałem za kasę a nie w konkursie weszły - a nie było ich w GB :/
|
Do góry
|
|
|
|
#657113 - 12/09/2006 20:32
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Witam chcialbym zapytac jakie nagrody sa w turnieju debla?
z tego co mi wiadomo to są to 2 pięćdziesiokilowe worki węgla + kura na rosół
dla półfinalistów tylko kura
|
Do góry
|
|
|
|
#657115 - 13/09/2006 13:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
Mam pytaniedla prowadzacych ten konkurs ,Czy jest znana dalsza czesc drabinki ? czy dopiero po zakonczeniu kazdej rundy jest ukladana wedlug tzw formatu widzi mi sie organizatorow bo dotej pory takie cos widze i niema zadnej dalszej rozpiski.i to jest bardzo dziwne  pozdrawiam i dzieki za ewentualne info 
|
Do góry
|
|
|
|
#657117 - 14/09/2006 05:15
|
addict
Meldunek: 30/06/2005
|
siema mam pytanie bo w singlu są 2 tematy do 3 rundy ... i ja jestem w dolnej części drabinki ... i przez przypadek podalem 2 typy w górnej częśći drabinki będa one ważne czy mam podać za nie typy zastępcze czy co ... ?? dzieki za odpowiedz
|
Do góry
|
|
|
|
#657119 - 14/09/2006 16:09
|
addict
Meldunek: 30/06/2005
|
no czyli tamte co podalem w zlym temacie sie nielicza dzieki ... :]
|
Do góry
|
|
|
|
|