Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#656393 - 08/09/2006 22:46 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Rancorn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 09/02/2006
ok to spojrz na taki przyklad, koles co tydzien gra ze soba w rosyjska ruletke, jest coraz wiecej telewidzow przed ekranami, igra ze swoim życiem bo lubi dawke adrenaliny. W koncu trafia na kule i rozwala sobie leb. W mediach robi sie z tego wielka afera. I co, nie powiesz o nim ze był glupcem tylko kochal ryzyko i igranie z życiem ? dla mnie to to samo, z tym wyjatkiem ze Irwin dzialal dla dobra nauki, lae nie zmienia to faktu ze zginal w idiotycznych okolicznosciach.

Do góry
Bonus: Unibet
#656394 - 08/09/2006 22:58 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Quote:

ok to spojrz na taki przyklad, koles co tydzien gra ze soba w rosyjska ruletke, jest coraz wiecej telewidzow przed ekranami, igra ze swoim życiem bo lubi dawke adrenaliny. W koncu trafia na kule i rozwala sobie leb. W mediach robi sie z tego wielka afera. I co, nie powiesz o nim ze był glupcem tylko kochal ryzyko i igranie z życiem ? dla mnie to to samo, z tym wyjatkiem ze Irwin dzialal dla dobra nauki, lae nie zmienia to faktu ze zginal w idiotycznych okolicznosciach.

A zamierzal zginac w takich okolicznosciach?!? Nigdy dotad mu sie nie przydarzylo, wiec i teraz nie zmierzal w takim kierunku(Ciezko swoja przyszlosc przewidziec, chyba, ze jestes Nostradamusem... Zreszta pomysl, uwielbiasz te prace, zrobilbys dla niej wszystko, kazda chwila, minuta spedzona z innym gatunkiem zwierzat bylaby dla Ciebie wszystkim, abys odkryl to co dla Ciebie i dla nauki byloby najwazniejsze(a wiemy, ze ten czlowiek dla natury poswiecil sie wszystkim cala swoja energia, dusza i miloscia) nagle bach, ukaszenie plaszczki w same serce, tez rozpatrujesz jego zamilowanie do glupoty?

Do góry
#656395 - 08/09/2006 23:05 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Rancorn Offline
Pooh-Bah

nie mowie ze on chcial sie zabic, ze zamierzal zginac. Po prostu glupio zrobil podplywajac tak blisko a skoro tak wielbil nature to musial wiedziec jak zareaguje zwierze i jak dziala jego jad. a skoro wiedzial a i tak podplynal na odleglosc pozwalajaca na atak no to wg mnie jest moze nie glupi, ale nierozważny.

Do góry
#656396 - 08/09/2006 23:10 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Vendetta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/01/2006
"zginal w idiotycznych okolicznosciach"

a jakie okolicznosci smierci uznajesz za "nieidtiotyczne"?... zawal serca przed tv z gazetą w reku? wypadek samochodowy? smierc w wyniku jakiejs choroby? Kazda smierc to jest tragedia.
Ten face byl w takich miejscach w ktorych Ty nigdy nie bedziesz, robil takie rzeczy ktorych Ty nigdy nie zrobisz( chocbys chcial ) i umarl robiac to co kochal... a Ty uwazasz ze to idiotyczne? ....żal

Do góry
#656397 - 08/09/2006 23:12 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Kylo Offline
Carpal Tunnel

A moze niejednokrotnie podplywal tak blisko plaszczki i nic takiego nie mialo miejsca?!? Jedno jest pewne to WIELKI czlowiek

[']

Do góry
#656398 - 08/09/2006 23:19 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Rancorn Offline
Pooh-Bah

dobrze moze zle sie wyrazilem, nie w idiotyczych ale na wlasne życzenie. Nie bede w tych miejscach, no coz nie wiem czy mam czego żałować ewolucja po to poczynila postepy aby ludzie nie skakali po drzewkach w dzungli tylko żyli normalnie. Poza tym nie do konca chce mi sie wierzyc w ta 100 % milosc do zawodu, koles mial pewnie z tych programow (lacznie 20mln widzow) tyle zielonych ze mu sie to po prostu oplacalo. Nie zrobie to co on ? no napewno nie zgine w taki sposob, bo ja zazwyczaj nie szukam smierci na kazdym kroku.Moze i byl wielki, ale az taka wielkoscia jest wlozenie glowy do paszczy krokodyla ? Odwaga ? tak ale rownież głupota, po to otrzymano życie aby dbac o nie, a nie igrać ze smiercia. W koncu musialo sie to stac i tyle.

Do góry
#656399 - 08/09/2006 23:29 Re: Nie żyje słynny łowca krokodyli!
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Quote:

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka...

[']

Rancorn czyli popierasz moja wczesniejsza ironiczna teorie? To ok koniec tematu

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Biszop, rafal08