Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 0.5 FC Targu Mures v ACS Poli Timisoara (1. połowa - Gole) 12/08/2015 Brak 2.62 Odbędzie się
Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 0.5 FC Targu Mures v ACS Poli Timisoara (1. połowa - Gole) 12/08/2015 Brak 2.62 Odbędzie się
jak kiedys gralem w juniorach to mecze nagrywalismy a potem je ogladalismy wspolnie z druzyna i kazdy blad analizowalismy..nie wiem jak to wyglada w ekstraklasie ale niektorzy pewnie sie palą ze wstydu ogladajac swoje akcje z odtworzenia..albo po prostu sie tym nie przejmuja i robia dalej swoje
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
dzisiaj Stefan z Dobromierza z powody upałow ,stracił przytomnosc przy tasmie rzuciłem sie do ratowania ,po kilku minutach Stefano sie przebudził
chciał mokry recznik na głowe pobiegłem szybko do kantorka a tam Urszula robi Ildefonsa Gałczynskiego kierownikowi ,kiero za trzymanie tajemnicy ma przymykac oko jak bede chcial zapalic
Ula bardzo ładna stazystka i na tym sie konczy jej urok. zeby wystukac wystarczy Nubira w gazie i najnowsza płyta Krzyska Krawczyka