Selekcje Nr Selekcje Zdarzenie Data zdarzenia Zasady Wygrana/miejsce Kursy Wynik 1 Powyżej 2.5 SV Ried v FC Salzburg (1. połowa - Gole) 11/08/2015 Brak 3.40 Wygrana
Tłumaczyłem nie dawno człowiekowi który bierze sie za typere , nie gra sie underów bo w piłke sie gra po to by strzelac bramki czasem oczywiście są pewne przesłanki do underów ... ale trzeba to wiedzieć lub ogladac mecz i zauważać że marazm i piłka na środku stoi
90% moich typów to overy albo że ktoś strzeli w końcówce
ktoś mnie oświeci, czemu np. w piątek jak jest ten 1wszy mecz w naszej ekstraklasie ok. g.18 nie daja tego na nsport+? jakies zmiany? mam podstawowy pakiet i meczu nie uswiadczylem w weekend zadnego, orange sport 1 ligi pl nie pokazal
Ale Red Bule mają potencjał - zamieszał w ataku/pomocy i od razu rzeź. A na ławie widziałem Soriano się pojawił - ktoś może wie co tam z nim było ? Kontuzja ? Znowu będą golić wszystkich jak leszczy ....
Ale Red Bule mają potencjał - zamieszał w ataku/pomocy i od razu rzeź. A na ławie widziałem Soriano się pojawił - ktoś może wie co tam z nim było ? Kontuzja ? Znowu będą golić wszystkich jak leszczy ....
tydzien temu czytalem, ze przeniesli kilku do lipska
tydzien temu czytalem, ze przeniesli kilku do lipska
w CL kwalifikacjach pokazali golenie
To chyba odpady przenieśli bo Alana pogonili do Chin a Soriano jest w składzie na ławce.