#649713 - 02/09/2006 07:18
Re: MANSION [2]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/01/2005
|
Quote:
Skontruj za połowe stawki i juz masz pewny zysk
Dzieki...a przy wyplacie na MB , zadaja tylkodowodu osob. rozumiem? czy cos jeszcze..?
|
Do góry
|
|
|
|
#649714 - 02/09/2006 07:59
|
member
Meldunek: 08/03/2004
|
w Mansion zwracają stawkę, jeśli zakład przegra. To znaczy, że do znalezionego kursu na kontrę można doliczyć 1.0 (tak, jak napisał bodajże Artbledo w poprzednim temacie). Potem można sobie już kombinować w zależności od spodziewanych zysków.
|
Do góry
|
|
|
|
#649716 - 02/09/2006 14:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Podobno ma byc z powrotem w poniedzialek po weekendowych meczach sparingowych.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#649717 - 02/09/2006 14:52
|
Carpal Tunnel
|
Nie grywam w Betfair dlatego musze zapytac ...jezeli daje Pitsbourough na rozowo czyli "Typujesz przeciwko Pittsburgh -4.5pts" i stawke 500$ , to musze czekac az to ktos kupi tak? i jezeli kupi po kursie 2.0 i bedzie +4,5 miami to wygrywam na czysto 500$?
wtedy tez dostaje 1100$ zwrot z Mansion oraz 500$ na czysto zysku?
dzieki za odpowiedz.
|
Do góry
|
|
|
|
#649719 - 02/09/2006 22:01
|
Carpal Tunnel
|
a jezli sprzedam Pitsborough handi " Typujesz przeciwko Pittsburgh -5.5pts" po kursie 3.0? za 500$? (przeciez taki kurs chyba kazdy kupi) to przeciez bedzie zysk 1000$ na czysto ! lub 500$ jesli wejdzie -4.5 i zwrot z mansion.. Dobrze rozumuje , nie ma haczyka? bo za pieknie to wyglada szczerze mowiac... z gory dzieki za odpowiedz...
|
Do góry
|
|
|
|
#649720 - 02/09/2006 22:03
|
Carpal Tunnel
|
aha " Typujesz przeciwko Pittsburgh -5.5pts" jako lay jest na rozowo , wiec znaczy to ze typuje +5.5 tak naprawde??
|
Do góry
|
|
|
|
#649722 - 02/09/2006 22:55
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Ludzie po co zabawy z kontra bierzecie kogos z rodziny robicie na niego zaklad na przeciwna opcje i nie trzeba sie bawic w zadne linie a zysk podwojny - czy to takie trudne?? Ja juz puscilem zaklad siostra wybrala druga opcje - zysk 1000 dolarow niezle jak na 1 tydzien. A jak boicie sie o kase dajcie sobie spokoj z promocja.
ale w Mansion mozna zgrac tylkio handi na Pitsb. zeby liczylo sie do promocji, pozatym "Only one refund is allowed for each MANSION Member, residential address, email address, telephone number, debit/credit card or NETeller account number and shared computer. The refund applies exclusively to the first account opened in the event multiple accounts are opened."
wiec nie zdziw sie jak zamiast kasy dostaniesz bloka:)
|
Do góry
|
|
|
|
#649723 - 02/09/2006 22:57
|
Carpal Tunnel
|
Zagralem w Betfair lay "Typujesz przeciwko Pittsburgh -5.5pts" za 200 e i... pokazuje mi sie w mojekonto jako "nieprzyjete", mam czekac az ktos to kupi czy jak? wczesniej przyjeto mi a etraz nie...na jakiej to zasadzie dzaiala bo sie zaczynam bac o te 200 e :-/ Prosze o odpowiedz...
|
Do góry
|
|
|
|
#649724 - 03/09/2006 00:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Quote:
Quote:
Ludzie po co zabawy z kontra bierzecie kogos z rodziny robicie na niego zaklad na przeciwna opcje i nie trzeba sie bawic w zadne linie a zysk podwojny - czy to takie trudne?? Ja juz puscilem zaklad siostra wybrala druga opcje - zysk 1000 dolarow niezle jak na 1 tydzien. A jak boicie sie o kase dajcie sobie spokoj z promocja.
ale w Mansion mozna zgrac tylkio handi na Pitsb. zeby liczylo sie do promocji, pozatym "Only one refund is allowed for each MANSION Member, residential address, email address, telephone number, debit/credit card or NETeller account number and shared computer. The refund applies exclusively to the first account opened in the event multiple accounts are opened."
wiec nie zdziw sie jak zamiast kasy dostaniesz bloka:)
Siostra mieszka 4 km ode mnie ma swoja karte, zycie, neta, telegfon, (czlonka nie daj Bog nie adres tylko nazwisko takie samo ale chyba nie wyrzucaja - tak sie sklada ze akurat wiem co robic i gdzie sie zwrocic jak jakis buk blokuje kase (bynajmniej nie jest to forum mecz.pl - zamiast wylewac tu swoje zale po prostu zgloszenie do federacji konsumentow ew organu ktory udzielal koncesji tudziez od razu sprawa do sadu - co da krzyczenie ze Bwin to zlodzieje?) - w Anglii jest paru bukow ktorzy sie szczyca miejscowa licencja, nie majacych wymowek ze uciekaja do 'raju podatkowego' (podatki od tych rzeczy zniesiono tutaj ok 5 lat temu). PS dzieki za zwrocenie uwagi na szczescie poszedl dopiero moj zaklad i jeszcze sie wyspie po robocie zanim wyprostuje siorke 
|
Do góry
|
|
|
|
#649726 - 03/09/2006 00:56
|
addict
Meldunek: 03/12/2003
|
Quote:
Quote:
Siostra mieszka 4 km ode mnie ma swoja karte, zycie, neta, telegfon, (czlonka nie daj Bog nie adres tylko nazwisko takie samo ale chyba nie wyrzucaja - tak sie sklada ze akurat wiem co robic i gdzie sie zwrocic jak jakis buk blokuje kase (bynajmniej nie jest to forum mecz.pl - zamiast wylewac tu swoje zale po prostu zgloszenie do federacji konsumentow ew organu ktory udzielal koncesji tudziez od razu sprawa do sadu - co da krzyczenie ze Bwin to zlodzieje?) - w Anglii jest paru bukow ktorzy sie szczyca miejscowa licencja, nie majacych wymowek ze uciekaja do 'raju podatkowego' (podatki od tych rzeczy zniesiono tutaj ok 5 lat temu). PS dzieki za zwrocenie uwagi na szczescie poszedl dopiero moj zaklad i jeszcze sie wyspie po robocie zanim wyprostuje siorke
Jakis malokonsekwentny jestes w swoich wypowiedziach. Wpierw piszesz, ze siostra wybrala druga opcje, jednak za chwile jak jeden uzytkownik zwrocil Ci uwage ze Mansion nie refunduje tego zakladu, szybko piszesz, ze jednak na szczescie nie zdazyles tego kuponu jeszcze zagrac:) Cos to mi podejrzane sie wydaje. Moze to i nie zaden problem z kontra u Ciebie (jak to podekreslasz), ale wydaje mi sie ze regulaminu Mansion nie widziales ani razu tak jak i zakladu na Steelesrsow:) Wiec nie pisz takich rzeczy, bo ktos jeszcze Cie poslucha i bedzie bieda. Pozdrawiam
PS. "tak sie sklada ze akurat wiem co robic i gdzie sie zwrocic jak jakis buk blokuje kase (bynajmniej nie jest to forum mecz.pl - zamiast wylewac tu swoje zale po prostu zgloszenie do federacji konsumentow ew organu ktory udzielal koncesji tudziez od razu sprawa do sadu"
Powodzenia:)
|
Do góry
|
|
|
|
#649728 - 03/09/2006 05:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/09/2002
|
teraz jaki madry.Dzieki laskawco ze mi wyjasniles bo sam bym na to nie wpadl.A ja to mam wrazenie ze 850 eur to Ty na oczy nie widziales;-)A kiedy zagrales ten zaklad? 2 wrzesnia?
|
Do góry
|
|
|
|
#649730 - 03/09/2006 08:10
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Zagralem w Betfair lay "Typujesz przeciwko Pittsburgh -5.5pts" za 200 e i... pokazuje mi sie w mojekonto jako "nieprzyjete", mam czekac az ktos to kupi czy jak? wczesniej przyjeto mi a etraz nie...na jakiej to zasadzie dzaiala bo sie zaczynam bac o te 200 e :-/ Prosze o odpowiedz...
Wiem, ze to pewnie banalne dla niektorych, ale dla mnie bardzo wazne, dlaje mam w zakladze "nie znalazl nabywcy" ten zaklad za 200e po kursie 1.98, nie wiem czy to anulowac czy czekac? sorki ale dopiero zaczynam przygode z BF...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|