pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: Adamek90
Originally Posted By: Adamek90
Siema mam pytanie,widze BKS, że grasz na duże stawki więc mam pytanie związane z wypłatami. Nie chce tutaj smiecić, napiszę do Ciebie BKS na priv.
Jednak się nie da prywatnych. Więc piszę tutaj. Mam do wypłaty ok 11 koła i trochę się boje wypłacać na zwykłe konto. A w bet365 mam wypłate standardową na konto bezposrednio bo wpłacałem przez konto. Masz/macie jakies rady jak to zrobić?
za 11 koła to na bank masz 3 lata wiezienia Wronki a jakie konto jest niezwykłe? masz skrilla?
I co potem kartę na skrillu założyć? i se wypłacać z bankomatu? Możesz mi wytłumaczyć co da mi wypłata przez skrill ? Sorry, że tak miele, ale to dla mnie ważne ;-)
Jak wyplacisz na skrilla i ze skrilla na konto bankowe to nie ma sladu na koncie ze dostales srodki z buka. 11k to nie jest olbrzymia kwota wiec i tak sie nikt nie kapnie.
Mimo wszystko lepiej sobie zamowic karte za 40zl/rok i wyplacac z bankomatu 1000zl limit na 24/h oplata za kazda transakcje 7,5zl.
Anonimowe wyplaty, kasa do reki i ci moze US naskoczyc.
Jak wyplacisz na skrilla i ze skrilla na konto bankowe to nie ma sladu na koncie ze dostales srodki z buka. 11k to nie jest olbrzymia kwota wiec i tak sie nikt nie kapnie.
Mimo wszystko lepiej sobie zamowic karte za 40zl/rok i wyplacac z bankomatu 1000zl limit na 24/h oplata za kazda transakcje 7,5zl.
Anonimowe wyplaty, kasa do reki i ci moze US naskoczyc.
„Lech nie stworzył sobie na tyle klarownych sytuacji, by wygrać ten mecz. To my daliśmy mu szansę, a on to po prostu wykorzystał”. ~ Dzieje Apostolskie, apostoł futbolu Ondrej Duda, list do piłkarskiej Polski, 1 Dud 12-13