Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#638480 - 17/08/2006 21:56 Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

Meldunek: 05/09/2005
po pierwsze to nie wiedzialem jak temat nazwac
po drugie to co proponuje to nie jest zaden system, moze powinno to byc nawet w private ale ja sobie tutaj umieszcze
po trzecie jezeli ktos gra tak jak ja zamierzam to moze powie jak na tym wyszedl (wychodzi)
po czwarte to przejde do rzeczy

dzis wplacilem sobie 300 pln do Gb dla wielu z Was to pewnie nie wiele ale dla mnie to jest cos
mam zamiar codziennie wygrywac ustalona kwote wyszukiwac w po kilka w naprawde dobrych typkow (kursy od 1.01 do 1.4) i grac za wieksza kase tak zeby wygrana wyniosla codziennie srednio po 30 pln
wydaje sie to nie duzo ale na tle calego miesiaca to wynosi prawie 1000 pln jakby nie patrzec w naszych realiach to jest sporo
to sa zalozenia po w miare jak zyski beda rosnac, bedzie rosnac i stawka a co za tym idzie wzrosnie wygrana
teraz rzecz w tym ze musze znalezc osobe ktora bedzie mnie trzaskac po lapach :P jesli przestane byc systematyczny :D
bo caly senk w tym by byc systematycznym oczywiscie w sporcie zdarza sie wiele niespodzianek ... ale sa tez spotkania naprawde pewne chociazby na to czy dany zespol strzeli bramke
dwa kursy po 1.15 zagrane za 100 pln daja mi 32 pln zysku czyli tyle ile planuje na poczatek mam tylko nadzieje ze wystarczy mi systematycznosci i samokontroli, by nie skonczylo sie tak ze nagle pojawi sie kilka fajnych spotkan i wbrew zasadom zaczne je puszczac w duzych combo
albo zaczne stawiac "okregowki wietnamskie" ...
mysle ze jezeli ktos posiada duza samokontrole i wystrzeze sie wpadek (a to tak naprawde jest mozliwe, jezeli nie szukamy codziennie po kilka pewniakow a jedynie stawiamy na spokojnie to, czego jestesmy w miare pewni)
ja sprobuje i zobacze co mi z tego wyjdzie
oczywiscie puszcze sobie czasem jakis wiekszy kuponic za przyslowiowe 10 pln, ale skupie sie na tych moich zalozeniach zobaczymy co mi z tego wyjdzie

dobra, rozpisalem sie troche no ale co poradze ze ogolnie to lubie sobie pisac
pozdro for all i trzymajcie za mnie kciuki

Do góry
Bonus: Unibet
#638481 - 17/08/2006 22:09 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
kosa1964 Offline
enthusiast

Meldunek: 05/03/2006
Skomentuję jednak... Będziesz szybko bankrutem. Czasem nawet Chelsea u siebie nie strzeli, a zysk 1000 na miesiąc z 300 możesz wsadzić między bajki. Mimo to pozdrawiam

Do góry
#638482 - 17/08/2006 22:12 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

wiem ze to jest bardzo ryzykowne, i grajac tak jak mowie musialbym utrzymac wysoka skutecznosc (powyzej 75% by wyjsc na jakiegokolwiek plusa) no ale chyba warto sprobowac
zysk 100 pln na miesiac bylby fajny, ale jesli wygram chociazby na piwo majac przy tym dobra zabawe to juz bedzie dla mnie plus

Do góry
#638483 - 17/08/2006 22:19 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

wspomne jeszcze ze nie wpadlem na takie granie wczoraj
juz kiedys to wyprobowalem ... pod koniec maja jak musialem zaplacic zalegle 720 pln za akademik a nie mialem skad kase wziasc to wplacilem 100 do GB (byla wtedy promocja 100% z okazji otworzenia polskiego konta)gralem wlasnie w ten sposob, stawiajac duza kase, ze 3 razy nawet 100% kapitalu na niskie kursy, zdarzalo sie ze mialem na koncie 80 pln po to by nastepnego dnia miec 300 ... farcilem strasznie, zeby ktos nie myslal ze tak wysoce cenie sobie swoje umiejetnosci bukmacherskie ... zrobilem z tego prawie 500 ... 123 wyplacilem do MB i wplacilem do betsson (tam byla promocja 100 % do 123 pln, nie pamietam juz z jakiej to okazji) ... zrobilem z tego 350 ... lacznie w 2 tygodnie ugralem 900 z 100 zainwestowanych ... wyplacilem 700, reszte wtopilem bardzo szybko, probowalem pozniej stawiac wiele razy w ten sposob ale tez wtapialem wiec tlumacze sobie to tym ze chyba ktos tak W Gorze trzymal za mnie kciuki
jednak mysle ze skoro raz sie udalo to czemu mialoby sie nie udac raz jeszcze

Do góry
#638484 - 17/08/2006 22:26 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Naprawde ciezko znalezc oplacalne zdarzenia po kursie 1,3 ...Hm:)
Co z tego ze 3 dni z rzedu trafisz kurs 1,3 jak w czwartym dniu nie wejdzie?

Do góry
#638485 - 17/08/2006 22:40 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Experto nie wydaje mi się, że trudno jest znaleść opłacalne zdarzenie po kursie 1,30. Sam gram takie i jestem na plusie, który mnie satysfakcjonuje.

Do góry
#638486 - 17/08/2006 23:10 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
w weekend bardzo na luzie mozna znalezc 1.30 np. dwa 1x, x2, ale w taki poniedziałek to już nie wiem:>

Do góry
#638487 - 18/08/2006 00:36 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
szczakiel jak uda Ci sie w 3 miesiace podajac dziennie jeden pick (kursy od 1.01 do 1.4) i grac tak zeby wygrana wyniosla codziennie srednio po 30 pln byc na plusie, dostaniesz ode mnie extra 100zetow, mozesz podawac picki w tym temacie, jak wczesniej zbankrutujesz i stracisz to 300zl. to wygrywam, moja wygrana bedzie Twoj wpis w tym temacie ze rezygnujesz z gry w zaklady bukmacherskie, zakladamy sie?

Do góry
#638488 - 18/08/2006 01:13 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Panowie, jesienia kazdy kto lubi grac niskie kursy, bedzie mial okazje sie wykazac i zarobic kupe kasy bez depozytu . Wtedy wszyscy sie przekonamy jak to wyglada w praktyce.

Do góry
#638489 - 18/08/2006 06:08 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

Quote:

szczakiel jak uda Ci sie w 3 miesiace podajac dziennie jeden pick (kursy od 1.01 do 1.4) i grac tak zeby wygrana wyniosla codziennie srednio po 30 pln byc na plusie, dostaniesz ode mnie extra 100zetow, mozesz podawac picki w tym temacie, jak wczesniej zbankrutujesz i stracisz to 300zl. to wygrywam, moja wygrana bedzie Twoj wpis w tym temacie ze rezygnujesz z gry w zaklady bukmacherskie, zakladamy sie?

nie chodzi mi dokladnie by codziennie zysk wynosil 30 pln, bo sprawa oczywista jest ze na weekendach mozna wygrac wiecej ... chodzi mi to by sredni przypadalo 30 pln na dzien ...
z bukmacherki nigdy nie zrezygnuje jak mozna zrezygnowac z wlasnego hobby ??
ale mimo wszystko thx teraz mam jeszcze wieksza motywacje by postarac sie cos wiecej wygrac
a jak zbankrutuje ... nie pierwszy nie ostatni raz :D:D:D

Do góry
#638490 - 18/08/2006 06:12 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

Quote:

Quote:

nie chodzi mi dokladnie by codziennie zysk wynosil 30 pln, bo sprawa oczywista jest ze na weekendach mozna wygrac wiecej ... chodzi mi to by sredni przypadalo 30 pln na dzien ...
z bukmacherki nigdy nie zrezygnuje jak mozna zrezygnowac z wlasnego hobby ??
ale mimo wszystko thx teraz mam jeszcze wieksza motywacje by postarac sie cos wiecej wygrac
a jak zbankrutuje ... nie pierwszy nie ostatni raz :D:D:D

ps: niestety codziennie nie bede tutaj zagrladac, pracuje, ucze sie i mam inne obowiazki, przez co ostatnio mocno sie opuscilem z bukmacherka i udzielaniem sie na forach ... teraz moze pomalutku uda sie wszystko nadrobic

Do góry
#638491 - 18/08/2006 06:18 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
SebaKoza Offline
member

Meldunek: 25/07/2006
Ja proponuję wpłacić trochę więcej kasy (100E) do BF i tam grać All Green na Live, dzieki temu nawet GB 5E na każde zdarzenie usatysfakcjonuje Cię, a Twoj miesięczny zysk wyniesie 5Ex30=150E=600zł, tysiąc to nie jest, ale na początek nie jest źle, ja gram w XPokera i GB i da sie na tym zarobic nawet kilka tysiecey miesiecznie, ale ważna jest samodyscyplina i regularność.
Natomiast "system" szczakiela to droga do bankructwa, bo co z tego, ze wygrasz raz czy dwa 30zł, jeżeli trzecim razem przegrasz 100 ?
Pozdrawiam!

Do góry
#638492 - 18/08/2006 21:33 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
cychi Offline
enthusiast

Meldunek: 21/04/2005
ja np ostatnio gram tak
codzienie staram sie by moja wygrana byla rowna 3% kwoty jaka mam
start betfair 250ojro
w pierszy dzien musze wygrac 7,5 potem kwoa zwieksza sie np po 11 dnaich musze wygrac juz 11 ojro a po 30 bedzie to juz 20 ojro dzienie.

testuje taki sposob gry od 10 dni
gram tylko dokladny wynik nie bedzie 0-0
gram tak by wygrac 4 ojro na jednym meczu (czyli ryzykuje w zaleznosci od kursu od 30 do 70 ojro, mozna oczywisice typowac w polowie spotkania wtedy mniej sie ryzykuje)
dzienie gram dwa/trzy takie typy a w weekendy mozna grac wiecej. jak do tej pory trafiam ladnie:)

grajac systematycznie dwa takie typki mamy dzienie 8ojro
miesiecznie wychodzi 240ojro wiec nie tak malo.

trzeba tylko byc systematycznym nie grac na sile, no i miec troche szczescia by nie wybrac meczu na 0-0

bede testowac go dalej zobazymy jak sie sprawdza na dluzsza mete
pozdrawiam

Do góry
#638493 - 19/08/2006 06:37 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
SebaKoza Offline
member

Meldunek: 25/07/2006
Fajny sposób cychi, ja gram zazwyczaj lay na remis przed meczem, a gdy padnie gol, kursy na remis skaczą mocno w górę i można zrobić naprawdę ładny all green:)

Do góry
#638494 - 19/08/2006 09:50 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
Logan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/12/2003
@cychi - Na Bettingadvice jeden typer testowal ten sposob. Obstawial conajmniej 1 gol w meczu po kursach 1.05-1.1. Po poczatkowych sukcesach zbankrutowal

Do góry
#638495 - 19/08/2006 10:07 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
Radek_89 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2006
Quote:

ja np ostatnio gram tak
codzienie staram sie by moja wygrana byla rowna 3% kwoty jaka mam
start betfair 250ojro
w pierszy dzien musze wygrac 7,5 potem kwoa zwieksza sie np po 11 dnaich musze wygrac juz 11 ojro a po 30 bedzie to juz 20 ojro dzienie.

testuje taki sposob gry od 10 dni
gram tylko dokladny wynik nie bedzie 0-0
gram tak by wygrac 4 ojro na jednym meczu (czyli ryzykuje w zaleznosci od kursu od 30 do 70 ojro, mozna oczywisice typowac w polowie spotkania wtedy mniej sie ryzykuje)
dzienie gram dwa/trzy takie typy a w weekendy mozna grac wiecej. jak do tej pory trafiam ladnie:)

grajac systematycznie dwa takie typki mamy dzienie 8ojro
miesiecznie wychodzi 240ojro wiec nie tak malo.

trzeba tylko byc systematycznym nie grac na sile, no i miec troche szczescia by nie wybrac meczu na 0-0

bede testowac go dalej zobazymy jak sie sprawdza na dluzsza mete
pozdrawiam

Problem jest taki, że wystarczy, iż raz na 10 razy nie wejdzie i już jesteś w plecy.

Do góry
#638496 - 19/08/2006 10:35 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
live99 Offline
addict

Meldunek: 07/06/2005
Hm... sposob calkiem fajny tylko ja proponuje od razu dac sobie z nim spokoj i poszukac nastepnego ... Po co tracic kase? aby przekonac sie ze nie warto tak grac? moze narazie sie wstrzymaj i graj tym systemem wirtualnie

Ps Proponuje przejrzeciec PP czolowych typerow tego 4um i wyciagnac wnioski z ich gry... po co uczyc sie na wlasnych bledach skoro mozna na cudzych? :> Przeciez oni nie graja tak jak graja bo im sie tak przewidzialo tylko dlatego bo to przynosi najwieksze zyski, doszli do tego metoda prob i bledow. Kazdy kiedys mial troche mniej lub bardziej glupie systemy gry ale wkoncu musial z nich zrezygnowac... Niektorzy nie zdaja sobie sprawy (i nie mowie tu do konkretnej osoby) jakim skarbem jest to 4um najprostszy sposob szukania sposobu na buka czerpanie z cudzego doswiadczenia

Oczywiscie nie mowie ze kazdy system jest zly ale ten to mi do gustu nie przypadl i wydaje mi sie iz prowadzi tylko do jednego nieporzadanego zakonczenia Niby system - pewniaczek ale tak jest tylko z pozoru a wszystko wychodzi w praniu pozdrawiam

Do góry
#638497 - 19/08/2006 15:00 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
rockeman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2005
krótko i na temat:
"Paaaaaaanie, dej pan spokój"

szczakiel, no sorka, ale myśle ,że szkoda tych trzech stówek, zwłaszcza ,że piszesz , iż dla Ciebie to już jest "coś" (czyli dokładnie tak jak dla mnie). Sam wiem z własnego doświadczenia jak trudno jest zwalczyć to wewnętrzne przekonanie, ze jakiś sposób jest Gitt. Pograj tak chociaz z miesiac na papierze. Sam zobaczysz, że praktyka mocno rozmija się z teorią.

pula 300 zl i średni dzienny zysk 30 zł w pełni podzielam zdanie Experto Jeśli będziesz spełniał przez pare miesięcy (choćby 2) te swoje założenia, to będziesz dla mnie Wielkim Pogromcom Buków i będę Ci płacił za typy.

no offense

pozdrówka

Do góry
#638498 - 19/08/2006 17:37 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
szczakiel Offline
newbie

thx for all :D
po to wlasnie zalozylem ten watek, by poznac Wasze opinie przed bankructwem
mimo wszystko nie odejde od tego pomyslu zupelnie
mysle ze jakies 100 pln przeznacze na ten system 100 pln na luzne granie (czyli proby trafiania troche wyzszych AKO) no a reszta to gra wyprobowanymi systemami, tak jak doradzil mi live99
bo moze to co chcialem grac na poczatku skazujecie od razu na porazke, ale mimo wszystko mysle ze warto zobaczyc co z tego wyjdzie w koncu w tej chwili na kazdy mecz jest taki wybor zdarzen ze idac ta droga moze wpadne na jakis dobry systemik
w kazdym razie thx dzieki dla Wszystkich, ktorzy dorzucili swoje 3 grosze do tego watku no i dobrze ze jeszcze nie doszla mi kasa na GB bo moglaby zniknac z konta zanim wzialbym sie za czytanie PP :D:D:D
pozdro,
szczakiel

Do góry
#638499 - 19/08/2006 20:54 Re: Codzienne niewysokie wygrane ?!?! Mozna sprobowac :)
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Kto nie próbuje ten nie wygrywa Był już w tym dziale temat założony przez kogoś kto grał tylko niskie kursy w Betfair i nie szło mu najgorzej. Przez kilka miesięcy miał regularne zyski. Ostatnio nic nie pisze, może wyjechał na wakacje a może zbankurował..

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >