po pierwsze to nie wiedzialem jak temat nazwac

po drugie to co proponuje to nie jest zaden system, moze powinno to byc nawet w private ale ja sobie tutaj umieszcze

po trzecie jezeli ktos gra tak jak ja zamierzam to moze powie jak na tym wyszedl (wychodzi)

po czwarte to przejde do rzeczy

dzis wplacilem sobie 300 pln do Gb

dla wielu z Was to pewnie nie wiele ale dla mnie to jest cos

mam zamiar codziennie wygrywac ustalona kwote

wyszukiwac w po kilka w naprawde dobrych typkow (kursy od 1.01

do 1.4) i grac za wieksza kase

tak zeby wygrana wyniosla codziennie srednio po 30 pln

wydaje sie to nie duzo ale na tle calego miesiaca to wynosi prawie 1000 pln

jakby nie patrzec w naszych realiach to jest sporo

to sa zalozenia po w miare jak zyski beda rosnac, bedzie rosnac i stawka a co za tym idzie wzrosnie wygrana

teraz rzecz w tym ze musze znalezc osobe ktora bedzie mnie trzaskac po lapach

:P jesli przestane byc systematyczny

:D
bo caly senk w tym by byc systematycznym

oczywiscie w sporcie zdarza sie wiele niespodzianek ... ale sa tez spotkania naprawde pewne

chociazby na to czy dany zespol strzeli bramke

dwa kursy po 1.15 zagrane za 100 pln daja mi 32 pln zysku czyli tyle ile planuje na poczatek

mam tylko nadzieje ze wystarczy mi systematycznosci i samokontroli, by nie skonczylo sie tak ze nagle pojawi sie kilka fajnych spotkan i wbrew zasadom zaczne je puszczac w duzych combo

albo zaczne stawiac "okregowki wietnamskie" ...
mysle ze jezeli ktos posiada duza samokontrole i wystrzeze sie wpadek (a to tak naprawde jest mozliwe, jezeli nie szukamy codziennie po kilka pewniakow a jedynie stawiamy na spokojnie to, czego jestesmy w miare pewni)
ja sprobuje i zobacze co mi z tego wyjdzie

oczywiscie puszcze sobie czasem jakis wiekszy kuponic za przyslowiowe 10 pln, ale skupie sie na tych moich zalozeniach

zobaczymy co mi z tego wyjdzie

dobra, rozpisalem sie troche no ale co poradze ze ogolnie to lubie sobie pisac

pozdro for all i trzymajcie za mnie kciuki